Ahojte baby. Prečo keď idem do obchodu a odchádzam z neho, tak pískam?
Do každého obchodu keď idem pískam. Je to pre mňa nepríjemné, lebo si myslia že niečo kradnem.
V jednom obchode so mnou šaškoval SBS-kar.
Skúšala som ísť cez tie piskace bez kabelky, bez šperkov, bez fitness náramka a stále pískam. Zostala som iba v šatách a stále som piskala.
Nerozumiem tomu a rozčuľuje má to😂
Do teraz som nikdy nepískala. Len posledný mesiac.
Stalo sa to tiež niekomu?
Mne sa to stalo 2x.
Prvý krát som nonstop pískala v zime, mala som nabitý celosezónny skipass do Jasnej v bunde.
Druhý krát mi pípala peňaženka ako taká. Po 4 rokoch, čo som ju kúpila.
@janka_smile ja som tiež tak pískala a nakoniec mi v jednom obchode povedala predavačka, že niekedy zvyknú byť v topánkach všité čipy a tie potom takto všade pipaju.
Gopass karty piskaju😀
Niečo si musela mať na sebe také, čo v každom prípade (okuliare, podprsenka s kosticami, pracka na topánkach, či sandaloch, opasok, spona vo vlasoch, prsteň, hodinky, hrebeň, náušnice).
Môže to byť hocičo, skus si predstaviť, co je také, vo máš vždy na sebe (pri sebe)
@eli_meli teraz v lete vždy mám na nohách obyčajné gumené šľapky Adidas. Ale skúšala som ísť bez všetkého, že len som mala na sebe oblečenie a šľapky a aj tak som pipala. Ani šperky som nemala...
@ms_green aj ja som myslela, že peňaženka mi pipa, lebo aj karty s čipom tam mám. Ale samostatna peňaženka nepískala, len čisto ja.
To jak keby som ocipovana bola😂😂😂
Znervózňuje má to, lebo sa hanbím jak pes, keď začnem pískať a všetky oči na mňa😑😂
V obleceni byvaju tie RFID cipy vstite vo visackach. V topankach byvaju pod podrazkou. Mozno prave ten posledny mesiac nosis nieco nove (kabelku, oblecenie, hocico), co este niekde ten chip schovany ma...
@janka_smile mne tiež pipali práve Adidas botasky a v podrážke bol všity čip, žiaľ nedalo sa to z tadiaľ vybrať
@janka_smile Že si ty zaočkovaná proti kovidu?! Píska ti čip! 😂😂😂
Jasne ze pipas. Vsak si sa bola testovat/očkovat/ a uz sa ti aktivoval čip🤣🤣🤣 skus ci nemas aj ine schopnosti vybrat prachy z bankomatu len tak pohladom. Alebo čitat ludom myslienky ...🙊🙊🙊.🤣🤣✌
Musis mat ten kovovy pruzok niekde vo vnutri pri stitku na satach,alebo na topanke,pod vlozkou a pod...Ked len slapky nosis,tak bud v kabelke,alebo pri visacke na obleceni.
Mala som vsity cip v teniske pod vlozkou
Aspon zobudis z letargie sbskarov🙂
@janka_smile no patraj,kde môže byť ten čip. Mrkni aj nohavicky a podprsenku.
@janka_smile ja som dlho premýšľala, či ti šibe alebo čo, že pískaš pri odchode z obchodov, pretože som si stále predstavovala pískanie ústami-perami. potom mi docvaklo 😀
@janka_smile topánky? Čip z očkovania, metálová plomba 🤣
Ja tipujem tie slapky. Ved najblizsie ich skus vyzut. Ak to budu ony, tak skus poprosit v nejakom obchode kde maju na to tu "zonu" a kazdy tovar tade par krat cez to poposuvaju - nech Ti ich cez to prebehnu. Myslim ze to maju napr. aj pokladne Tesco. Ale kludne to moze byt akekolvek oblecenie. Teraz su tie nalepky s takou spiralovou antenkou uz fakt aj male a hocikde z vnutra nalepene.
Ste ma pobavili😂
@h2 hej no očkovana som🤣 kto vie či to nepíska ten čip.🙈🤣🤣 Ale nene.
Možno vážne je čip niekde skrytý. Prevažne nakupujem v obchodoch oblečenie, tak skúsim popozerať.
Ďakujem vám ❤️😂
mne to raz robili sandale z Deichmanu, tiez co obchod, to pipanie, az raz som natrafila na super sbskara (asi v tescu?), ten hned pytal topanky, pobehal so sandalami po tom zariadeni pri pokladni a odvtedy nic
tiez som si na to klikla, lebo som chcela vediet, co si niekto vypiskuje v obchode. ze aky aburd zase...
inak ja som takto pipala roky, mala som magneticku ochranu vsitu v obale na doklady. uz som si na to zvykla. ale inak nechapem, aky to ma vlastne zmysel, ked ajtak kazdeho nechaju prejst, mne sa nikdy nestalo, ze by ma kontrolovali. realne mozu proti zlodejovi ajtak zakrocit len na zaklade zaznamu z kamery
@janka_smile u mna to bol skipas
Nemáš náhodou peňaženku/kabelku čo si kupovala v zare či stradivariuse? Oni totiž vsiju dovnútra čip ktorý ti síce pri predaji odmagnetizuju ale po čase sa aktivuje znovu a potom všade pipas 😊
@janka_smile ja som tiež pipala skoro v každom obchode celú zimu 🤦🤦v kabáte v náprsnom vrecku pod gombíkom bol vsity čip úplne maličký 😅😅
Skúsiť topánky.. Tie veľmi často pipaju, keď v obchode pri kúpe zabudnú odblokovať.. Vlastná skúsenosť.. A SBS uz asi maju skúsenosti, lebo vedia hneď.. 🤣
Zabudnuty vibrator..venusine gulocky..😁😁
Že ty si sa nechala svojho času začipovať 😂
@janka_smile čo si si kúpila pred mesiacom? Tenisky/topánky? Niekde ti zabudli pípač. 😂 Mamina ho mala takto prosím pekne prišitý vo vnútri kabelky.
treba porozmýšľať čo si mala vždy zo sebou a hľadať tam.. možno topánky?