prosi vas aby ste jej poslali veci zadarmo?neregistrovana
u mňa Helena Makulová 🙂 Predpokladám, že tá istá.... neriešim a mažem, zaujímavé, že mi napísala k najkrajšej súpravičke z viacerých na výber, vidno, že má vkus 😀
nereagujem 🙂 ona konkretne nepisala ale ine ano a nie 1x 😀 😀
tiez nereagujem na taketo podvodnicky,hlavne,ze ma zaco platit internet 😝
vypytaj si adresu, na 90% bude z Malcic 😝 😀
🙄
no mne este nepisal nikto... a pritom keby to bola nenarocna mamina a ochotna zaplatit si aspon postovne, tak by som sa aj rada nejakych veci zbavila... 😉 lenze zial (alebo nastastie?) nemam nic, co by sa nasledne rychlo, lahko a draho predalo... 🙂
pisala a aj kadejake ine typu:pomozte som v nudzi,idu vianoce,nemam co dat pod stromcek,som sama s troma detmi......atd....uz som parkrat balicek poslala,no len na donosenie,viac uz ale nenaletim,mne pomoze kto??????len sama,tak nech sa prosim aj ta dotycna zamestna...ja pracujem od Kajkineho 10teho mesiaca,aby som sa mala lepsie,tak nech to robi aj ona...tolko moj nazor
mne tiez vcera pisala,ale prislo mi divne ze taka v nudzi ma internet
ano aj mne nedavno pisala či jej nedarujem vecičky že idu vianoce a jej deti nemaju čo na seba ale zrušila som ju a neodpisala keby bola v nudzi nema internet...
babulky ohrádzate sa na to že niekto má internet ale napríklad ja za internet platim 6 € a to nie je suma ktorá by ma vytrhla z biedy nie je internet taký drahý ako pred pár rokmi. je mi to ľuto že sa vám taká mamina ozvala ktorá si pýta zadarmo, je na vás ako sa rozhodnete . tiež toho veľa nemáme, žijeme od výplaty do výplaty a sme v minuse ale internet nie je veľká položka a dá byť v kontakte hladať práca, informácie.prajem váš dobre a bezpečne nápupy toľko je len môj názor.
Odo mna chcela Miriama Kulova nieco zadarmo a kedze som dopredu citala co sa o nej pise, tak som jej napisala nech prevedie na postovne na ucet, ona ze to nevie a ja ze nech da iny sposob ako chce zaplatit postovne (myslela som, ze napise, ze nech poslem adresu a posle tak, to by znelo fer) a ona ze na dobierku s cim som nesuhlasila, tak mi napisala ze "aby ma pokaralo" ani neviem ci sa smiat alebo plakat,ale odpisala som jej v duchu ze je vypocitava atd. Tak iba tolko moja skusenost ☹
aj my sme boli v hmotnej nudzi pred dvoma-troma rokmi..........ale nikdy by ma nenapadlo zobrat oblecenie,ozvala som sa ludom,ktory ponukali za postovne oblecenie,a s jednou s nich sme dodnes kamosky,my sme sa pozviechali,skoncil nam uver,manzel zacal opat zarabat a tej mamicke parkrat do roka nieco poslem.......za tu vdaku,ktoru nam dovtedy ona pomahala....ohladom toho internetu,tiez sme ho mali,manzel stale listoval ci nieje nieco v ponuke a podobne.......ale ako inzeraty o tom ako klacia na kolenach a doslova zobru......neznasam!!!!!!!nikdy by som sa tak neponizila ani nic,vzdy je tu rodina,ktora dokaze pomoct,ci uz s oblecenim,alebo jedenim......to je asi vsetko......
uz dalsia? predpokladam, ze to bude rovnaky clovek pod x nickmi. uz nam viacerym prislo mnoho takych ziadosti, nereagujeme, niektore baby prisli aj na nejake podvrhy... 😝 😝