Milé maminky aj nemaminky dneska mi prišla takáto správa na inzerát kde predávam čižmy a vôbec neviem čo si mám o tom myslieť:
07smolinka07@azet.sk - dominika bendikova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:27
"pani bola som zaplavena manzel ma opustll nieje ma vystat na obleceni poslite mi to prosim zadarmo ja co poberam rodicovsky prispevok tak platim elektrinu a plyn zo srdca vas prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo"
mne písala tiež nejaká po potope...nechápem že nemá čo do ust ani pre deti a ani na darčeky ale na internet a počítač na to má...
@ivetjan 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Veď teraz som si ju našla na azete je to cigánka 18 ročná. veď som jej napísala že zaujímavé je že keby ma poprosila o niečo teplé na oblečenie ale čižmy na opatku za 30 eur. alebo niečo pre deti tak jej možná aj pošlem ale presne na internet má a ako bleskovo mi odpísala........sopla jedna....ale vidíte ja kača by som jej aj poslala...niečo
no ja mam dost co si ti ludia nevymyslia .... diky za info, dobre vediet 🙂
aj mne pisala chcela balik zadarmo ešte aby som aj poštovne zaplatila diky za info 🙂
No pekne a keby sme jej každá niečo poslala no paráda .... nech ide dačo robiť a nie ešte od žien na materskej pýtať...tak to je už moc ....
presne v tomto znení napísala aj mne, pár dní dozadu... mne písala na nadkolienky, ktoré darujem k objednávke... fakt potrebná vec pre niekoho v hmotnej núdzi.... hm
Aj mne prišiel dnes taky istý mail...nič nepošlem, nech si kúpi. Chcela legíny s čipkou!!! Na chleba vraj nemá, ale legíny to hej..no určite!!!
Som zabudla.....asi si chcela zadovážiť pár darčekov pod stromček 😠
Pozor na tieto osoby,pytaju zadarmo oblečenie aj na inych strankach ako MK (neviem či sa jedna o tu istu osobu,ale text vždy rovnaky alebo podobny) milucka111,hena123,domina17,copakova,dominika bendikova (neregistrovaná/ý, barbora kinacova (neregistrovaná/ý) -žiadajú veci zadarmo,každy den mi pride mail na nejaku novu žiadosť o vec zadarmo,najnovšie Adidas suprava za 18eur sa im zapačila 😀 .
ahojte,mne tiez pisala jedna nezaregistrovana Zuzana Daducova,nepoznate ju?ze jej manzel ju opistil,nema elektrinu,ma tri deti,atd.vybral odo mna vecicku,keby clovek vedel,ze je vazne v takej situacii,tak jej poslem,ale uz sa mi stalo,ze som poslala a vobec ten pribeh nebol pravda.
...ludom po zaplavach poskytnuta pomoc bola-my sme boli tiez pri zaplavach v auguste 2010 zaplaveni a dostali sme pomoc od roznych organizacii,charity aj statu.
tito cigani si myslia, ze su chudaci a treba im pomahat, prd makovy. su na to lepsie ako my. ved preco sa volaju cigani? lebo cigania. darmozraci su to, co okradaju stat.
@ivetjan ano, mne pisala, to iste, pytala jednu mikinu, tak som jej ju poslala, vedela som na 99% ye je asi "tmavsia", ale clovek je taky, skor pomoze ako nepomoze , no apotom ani dakujem neprislo, aj som jej pisala ci sa jej mikina pacila.O par dni mi prejavila zaujem podobna mamicka"na tom zle" , hned som vedela ze to je jej kamoska !! Uz neposielam takymto "mamickam na tom zle" 😒 😒 😒
nie, ja som tu cest nemala, ale ktovie, este nie je vsetkym dnom koniec 🙂
ja som na to vobec nereagovala a druhy krat uz neotravovala.
aj mne pisala, ja som jej odpisala, ze asi nieje natom tak zle, ked ma na internet a pocitac, a potom odpisala dost vulgarnym sposobom, aspon sa ukazala , skoda minat energiu na takych ludi ako je ona... 😀
a este nieco ak sme registrovane na azete (pokeci) najdite si ju medzi uzivatelmi a pozrite si jej albumy a profil , tak veru nevyzeraju fotky cloveka ktory je odkazany na pomoc inych. a ze predstava pohodoveho vecere "v bare s kamosmi" racej by si robotu hladala... 😠
@babaka to nie ze ludia to cigani hajzli nepodareny mna raz na ulici zastavila cigana isla som s 3deti ze pani zlata nedate mi veci po detoch a ja jej vravím ze presne tak NEDAM 😀
tých čo to potrebujú naozaj..je viac než dosť..no tie si to nevypýtajú, lebo im to hrdosť nedovoľuje...a tie čo pýtajú..sú zväčša len špekulantky..
@katecameron tak to bola super odpoved 😀
@manzanillaa Ved toto ze :-ň
no mne este nepisala 😀 ale akurat ma vcera taka zenska uz starsia samozrejme ciganka zastavila,ci by som jej nedala nejake eura. No vravim jej,ze nevidite to dieta ja mam na koho svoje peniaze minat 🙄 akoze no nech sa nehneva odamna bude peniaze pytat a potom bude utekat do obchodu si kupit nejaky chlast 😠
@ivetjan https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/pozor-na-maminy-ktore-su-akoze-vo-financnej-tiesni/ tu si precitaj...takychto "zaplavenych" a zobrajucich oblečenie je tu už viac...treba to ignorovať..