Písala Vám Dominika Bendíková a chcela tovar zadarmo?

ivetjan
8. dec 2011

Milé maminky aj nemaminky dneska mi prišla takáto správa na inzerát kde predávam čižmy a vôbec neviem čo si mám o tom myslieť:

07smolinka07@azet.sk - dominika bendikova (neregistrovaná/ý) - Dnes o 14:27
"pani bola som zaplavena manzel ma opustll nieje ma vystat na obleceni poslite mi to prosim zadarmo ja co poberam rodicovsky prispevok tak platim elektrinu a plyn zo srdca vas prosim zmilujte sa a poslite mi to zadarmo"

sisaha
8. dec 2011

@ivetjan https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/pozor-na-maminy-ktore-su-akoze-vo-financnej-tiesni/ tu si precitaj...takychto "zaplavenych" a zobrajucich oblečenie je tu už viac...treba to ignorovať..

dajna11
8. dec 2011

mne písala tiež nejaká po potope...nechápem že nemá čo do ust ani pre deti a ani na darčeky ale na internet a počítač na to má...

mandragora22
8. dec 2011

@ivetjan 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ivetjan
autor
8. dec 2011

Veď teraz som si ju našla na azete je to cigánka 18 ročná. veď som jej napísala že zaujímavé je že keby ma poprosila o niečo teplé na oblečenie ale čižmy na opatku za 30 eur. alebo niečo pre deti tak jej možná aj pošlem ale presne na internet má a ako bleskovo mi odpísala........sopla jedna....ale vidíte ja kača by som jej aj poslala...niečo

ivetjan
autor
8. dec 2011

@sisaha mne sa ro prvý krát stalo keby som ju videla na ulici otrhanú alebo v biede dala by som jej ale takto to teda nie sopla jedna mala....na azete je cigánka je to....

sisaha
8. dec 2011

@ivetjan takych co si tu pytaju je viac, netreba na to reagovat..

babaka
8. dec 2011

no ja mam dost co si ti ludia nevymyslia .... diky za info, dobre vediet 🙂

limatka
8. dec 2011

aj mne pisala chcela balik zadarmo ešte aby som aj poštovne zaplatila diky za info 🙂

ivetjan
autor
8. dec 2011

No pekne a keby sme jej každá niečo poslala no paráda .... nech ide dačo robiť a nie ešte od žien na materskej pýtať...tak to je už moc ....

lulana79
8. dec 2011

presne v tomto znení napísala aj mne, pár dní dozadu... mne písala na nadkolienky, ktoré darujem k objednávke... fakt potrebná vec pre niekoho v hmotnej núdzi.... hm

manzanillaa
9. dec 2011

Aj mne prišiel dnes taky istý mail...nič nepošlem, nech si kúpi. Chcela legíny s čipkou!!! Na chleba vraj nemá, ale legíny to hej..no určite!!!

manzanillaa
9. dec 2011

Som zabudla.....asi si chcela zadovážiť pár darčekov pod stromček 😠

ladybird22
10. dec 2011

Pozor na tieto osoby,pytaju zadarmo oblečenie aj na inych strankach ako MK (neviem či sa jedna o tu istu osobu,ale text vždy rovnaky alebo podobny) milucka111,hena123,domina17,copakova,dominika bendikova (neregistrovaná/ý, barbora kinacova (neregistrovaná/ý) -žiadajú veci zadarmo,každy den mi pride mail na nejaku novu žiadosť o vec zadarmo,najnovšie Adidas suprava za 18eur sa im zapačila 😀 .

revina
21. dec 2011

ahojte,mne tiez pisala jedna nezaregistrovana Zuzana Daducova,nepoznate ju?ze jej manzel ju opistil,nema elektrinu,ma tri deti,atd.vybral odo mna vecicku,keby clovek vedel,ze je vazne v takej situacii,tak jej poslem,ale uz sa mi stalo,ze som poslala a vobec ten pribeh nebol pravda.

pleval
21. dec 2011

...ludom po zaplavach poskytnuta pomoc bola-my sme boli tiez pri zaplavach v auguste 2010 zaplaveni a dostali sme pomoc od roznych organizacii,charity aj statu.

yvetulka
21. dec 2011

tito cigani si myslia, ze su chudaci a treba im pomahat, prd makovy. su na to lepsie ako my. ved preco sa volaju cigani? lebo cigania. darmozraci su to, co okradaju stat.

stefit
22. dec 2011

@ivetjan ano, mne pisala, to iste, pytala jednu mikinu, tak som jej ju poslala, vedela som na 99% ye je asi "tmavsia", ale clovek je taky, skor pomoze ako nepomoze , no apotom ani dakujem neprislo, aj som jej pisala ci sa jej mikina pacila.O par dni mi prejavila zaujem podobna mamicka"na tom zle" , hned som vedela ze to je jej kamoska !! Uz neposielam takymto "mamickam na tom zle" 😒 😒 😒

luciferova
22. dec 2011

nie, ja som tu cest nemala, ale ktovie, este nie je vsetkym dnom koniec 🙂

stanislavao
22. dec 2011

ja som na to vobec nereagovala a druhy krat uz neotravovala.

damiana
22. dec 2011

aj mne pisala, ja som jej odpisala, ze asi nieje natom tak zle, ked ma na internet a pocitac, a potom odpisala dost vulgarnym sposobom, aspon sa ukazala , skoda minat energiu na takych ludi ako je ona... 😀

damiana
22. dec 2011

a este nieco ak sme registrovane na azete (pokeci) najdite si ju medzi uzivatelmi a pozrite si jej albumy a profil , tak veru nevyzeraju fotky cloveka ktory je odkazany na pomoc inych. a ze predstava pohodoveho vecere "v bare s kamosmi" racej by si robotu hladala... 😠

katecameron
22. dec 2011

@babaka to nie ze ludia to cigani hajzli nepodareny mna raz na ulici zastavila cigana isla som s 3deti ze pani zlata nedate mi veci po detoch a ja jej vravím ze presne tak NEDAM 😀

adka7755
22. dec 2011

tých čo to potrebujú naozaj..je viac než dosť..no tie si to nevypýtajú, lebo im to hrdosť nedovoľuje...a tie čo pýtajú..sú zväčša len špekulantky..

babaka
22. dec 2011

@katecameron tak to bola super odpoved 😀

ivetjan
autor
22. dec 2011

@manzanillaa Ved toto ze :-ň

ivetjan
autor
22. dec 2011

@lulana79 asi do vody alebo co do čižmov 🙂

ivetjan
autor
22. dec 2011

@stefit no bohužial takýto ľudia nám pokazia chuť pomáhať ľuďom ktorý to naozaj potrebujú ale človek už potom neverí...

ivetjan
autor
22. dec 2011

@damiana tak som to presne nasla a tam fotecky v gatkach a tak

stefit
22. dec 2011

@damiana ahoj ,pod akym menom ju najdem, nemozem ju najst, zaujima ma to...dakujem

adri2211
22. dec 2011

no mne este nepisala 😀 ale akurat ma vcera taka zenska uz starsia samozrejme ciganka zastavila,ci by som jej nedala nejake eura. No vravim jej,ze nevidite to dieta ja mam na koho svoje peniaze minat 🙄 akoze no nech sa nehneva odamna bude peniaze pytat a potom bude utekat do obchodu si kupit nejaky chlast 😠