Písala mi pani, že im spadol dom a nemajú oblečenie. Mám pomôcť?

bulva6
12. okt 2012

ahojte mamicky a vsetci.vcera mi pisala jedna pani,ze ci jej nedarujem rifle pre dceru a napisala mi toto : dobry prosim vas pekne ci by stemi nedarovali mojej dcerke tie rifle nemam jej co obliekat lebo pred dvomi rokmi nam spadol dom vsetke vydavky davame na opravu domu neostava nam na nove obleceni chodila do skoly prisla s placom ze sa jej deti v skole smiali ze nosila stare flakate obleceni prosim vas s celeho srdca nechcem aby to zase prezivala ze sa jej budu smiat v skole dakujeme.
Ja som jej napisala,ze nech sa nehneva,ze je neregistrovana a ,ze jej neverim a ona mi nato odpisala,ze mi posle na mail fotky domu,co im spadol.....na to som jej uz neodpisala....neviem,ci jej mam verit...nemate s nou niektora skusenost? jej email adresa je : simonka111@post.sk - sasa (neregistrovaná/ý) - Včera o 16:30.
vopred dakujem za radu🙂

gretka2
12. okt 2012

Ignorovat.

mowinka1
12. okt 2012

napíš jej že jej pošleš iné malinko obnosené a uvidíš o čo jej ide ...

jankatt1971
12. okt 2012

Bez vycitiek svedomia by som to ignorovala. Ak ma dotycna existencne problemy, nech sa obrati na charitu a nie cez net obtazovat. Ako viacere mamicky pisu, takito ludia na internet maju a na oblecenie pre deti nemaju?

martina1703
12. okt 2012

ahoj, na dom su velke vydavky,tak uz by mohla mat aj na rifle a predpokladam ze ani internet nema zadarmo a k tomu este aj nejaky pocitac ci notebook, no neviem,ja by som nereagovala,alebo napis ze aj ty nie si na tom najlepsie preto predvas veci lebo potrebujes kazde euro

sissy27
12. okt 2012

nedávno tu bol podobný príspevok - tiež jedna kočka písala, že jej prišla rovnaká žiadosť, akurát chcela od nej tenisky pre 17-ročnú dcéru - a vybrala si rovno nike 😀 inak aj rovnaký príbeh, aj gramatika... takže dotyčná asi skúša, kto jej čo pošle zadarmo... na tvojom mieste ignorujem...

jankamarcel
12. okt 2012

No ja mám tiež podobnú skúsenosť,jednu pani opisovali v jednom denníku ako ženu ,ktorá prežila v živote len to najhoršie.kedže je z nášho mesta a má deti vo veku mojich,tak som nabalila asi tri cestovné tašky zbytočnych vecí od detí,dala som si tu námahu ju hľadať kde býva,aby som jej mohla odovzdať veci.Poďakovala,ale teraz ma ani nepozná.Je mi to ľúto.No čo už.Radšej to potrhám a vyhodím.

acer11
12. okt 2012

vymazať 😠

nice202
12. okt 2012

to je podvod a adresa je niekde v malciciach. "romovia" napisala by som aj inak, ale je to tak. predavaju veci na nete, kt. im posles

marhe
13. okt 2012

Aj ja pridávam jeden mail, čo mi prišiel tento týždeň:
"dobri prosim vas pekne mam cerku ktora chodi do skoli nema obuv ani oblecenie zme slapsia rodinka pred dvoma rokimi zme prisli o rodini domcek bolitu povodne bivalizme v kontajnerach lebo zme nemali gde ist bivat prislizme o vsetko coszme mali v domceku teras bivame u rodicov moja cerka ma 17 rokov vskole sajej vismjevaju ze prisla o rodini domcek a ze nema obuv ze chodi v papuckach do skoli prosim vas aspon teto teniski jej darujte nech sa trosku potesi prosim vas na kolena pomoste jej vela nechce odvas a povedala ze bude vam vdacna ket jej pomozete prosim prosim "
😒
Je príliš okaté, ako sa tieto texty navzájom podobajú...

dasiacik
13. okt 2012

Keď má na internet,určite má aj na rifle.Viac k tomu nemám čo dodať... 🙄

indira
13. okt 2012

ahoj neviem naco sem take pisete ked chcete pomozete ked nie tak nepomozete ,,,je to na kazdej ci uveri alebo nie mna tak jedna poprosila ci nemam veci preco nie poslala my peniazky za postovne a som jej poslala ajtak by som to vyhodila do kosa ,,,,keby ze sa nam taketo nieco stane tiez by nam to mamicky neuverili takze na kazdom je ci pomoze alebo nie lebo je vela ludi ktory to fakt potrebuju 🙂

hankahc
14. okt 2012

Ahoj tak ja som dneska dostala presne tu istu spravu, ale uz nie sasa ale michalka 😲

simonka111@post.sk - michalka(neregistrovaná/ý) - Dnes o 13:08

dobry prosim vas pekne ci by stemi nedarovali mojej dcerke tu vestu prosim vas krasne nemam jej co obliekat lebo pred dvomi rokmi nam spadol dom vsetke vydavky davame na opravu domu neostava nam na nove obleceni chodila do skoly prisla s placom ze sa jej deti v skole smiali ze nosila stare flakate obleceni prosim vas s celeho srdca nechcem aby to zase prezivala ze sa jej budu smiat v skole dakujeme

No chcela som pomoct, ale rozhodla som sa uplne ignorovat, ja ju tu budem lutovat a ona sa bude rehotat za chrbtom, ako s nami vybabrala, to mozem robit aj ja taky biznis, ale s tym rozdielom, ze co nebolo sa naozaj moze stat, a to by som nereda...

olisfera
15. okt 2012

Mne prisiel dnes mail od neregistrovanej - tomastomasko@post.sk /dotycna pani mala zaujem o novu supravicku Frog/ ...

dobri prosim som slobodna mamicka z dvama detmi mam dvoh sinov zme slapsia rodinka prislizme o rodini domcek pred 2 rokmi bolitu povodne tak rodini domcek zme prisli aj o veci cozme mali vdome vsetko teras nemam nic bivam z detmi u kontajnerach tosu uni bunki pisem vam ot rodicov ot mlatsej sestri ona ma doma pocitac a internet starsi sincek chodi do skolki nema oblecenie teple ani obuv a ine veci a mlatsi ties nema capice teplacki svetriki a ine prosim vas vskolke sa smeja sinovi ze prisiel o rodini domcek a ze nema oblecenie stale je smutni prosim pomoste nam prosim vas na kolena pomoste ak mozete ani na vjanoce nemaju stromcek a veci co idu na stromcek pomoste nam aspon z oblecenim ak mozete darujte mi aspon tu supravku pre maleho aj neco pre starseho prossim pekne pomoste m

jeronymo
4. nov 2012

Spadol im dom a internet im zostal stáť aj počítač . waaaaaaaw .......a podľa slov usudzujem , že sa jedná o nášho tmavšieho občana SR - oni sú veľkí ,,GRAMATYCY´´ xD

severanka96
7. nov 2012

táto písala aj mne a chcela rovno adidas tenisky do daru,vraj nemá čižmy ani papuče,tak na čo jej sú tenisky v zime?ja som jej napísala že z takýchto somarín som v 15vyrástla...nemá tam o sebe nič,píše všetky s mäkkým i,potom že je na internete neviem u koho,jasne ....určite ....ja jej neverím a písala mi aj z tomastomasko@post.sk
takže to je jedna a tá istá nech ide k čertu

mandarinka1983
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
solcanka
1. jan 2013

mandarinka,ako pomoct?pises,ze nemas ani na kocik,hlavne ze este vcera si mala inzerat,ze kocik predavas,dnes mas uz inzeraty vymazane...trochu divne,nie??? ☹