Písal mi cudzí človek

rene2
24. máj 2020

Ahojte, vie mi niekto pomôcť?
Pred nedávnom sa mi stalo, že mi napísal cudzí muž na Instagram....hovoril, že mám veľmi pekné príspevky...a ja ako najhlupšiaaa na svetee som mu dala môj WhatsApp ( myslím číslo aby mi na neho napísal) a mi vkuse písal asi každú pol hodinu a vypytoval čo robím ako sa mám...a on je niekto úplne cudzi hovoril, že je z Britanie ( písali sme si po anglicky) a nakoniec mi už išiel riadne na nervy...napísala som mu, že nechcem si s ním písať, nechcem mu dávať informácie o mne, nemám čas je cudzí...a on mi písal, že sa do mňa zamiloval ( aj tie fotky na instagram sa mu páčili) a že má 27 rokov a hľadá manželku...ale ja milujem niekoho iného a jeho nenávidím ( to som mu aj napísala a presne tak) a on že sa zabije keď si ho bloknem, že teraz naozaj plače za to, že ho nemám rada a ja som mu povedala niečo v tom zmysle, že nech si nájde inú ženu, ktorú bude takto otravovať...a on na mňa vybehol, že ja sa s ním takto nebudem rozprávať, že bol ku mne milý....už keď mi (asi po 3 dňoch) váážne došli nervy rozlúčila som sa a blokla som ho. (viem, že ani púšťať do konverzácie som sa s ním vôbec nemala....no stalo sa).
Myslíte si, že to bol nejaký človek, ktorý chce nejak ma zneužiť? Myslíte, že by mohol niečo urobiť? Alebo, že je to len naozaj nejaký hlupák, ktorý sa do mňa zamiloval a otravuje cudzie ženy? A ešte mi môžete pomôcť ako by som na neho mohla prestať myslieť? ( normálne mi je z toho zle keď na neho myslím do plaču na grcanie...) ale už na neho myslím menej...

merkelica
24. máj 2020

uprimne, nemyslim si nic 🙄

teosebastian
24. máj 2020

A ty máš koľko rokov prosím ťa? :D

elisa1910
24. máj 2020

Mas uz občiansky preukaz?

rene2
autor
24. máj 2020

@teosebastian 😂😂😂

rene2
autor
24. máj 2020

@elisa1910 prečo?

elisa1910
24. máj 2020

@rene2 lebo podla toho co si napísala to vyzerá tak ze este naň nemas vek

hankm
24. máj 2020

@rene2 das mi tvoj instagram ?

rene2
autor
24. máj 2020

@elisa1910 Aha...oooops😂

rene2
autor
24. máj 2020

@hankm Haha prečo? Aj ty mi chceš písať?

tripetta
24. máj 2020

Je to buď sociopat, alebo psychopat, manipulátor. Od takého čo najďalej, pokiaľ môžeš, odstrihni ho úplne. Stať sa to môže komukoľvek a nie je sranda zažiť stalkera, alebo stalkerku.
Ani tieto pi*e tu si nevšímaj. O to totiž psychopatom ide. Aby si na nich reagovala a všímala si ich.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
hankm
24. máj 2020

@rene2 rovno mi daj aj cislo nech si mozeme zavolat 😜

zirafienka
24. máj 2020

😂😂😂

rene2
autor
24. máj 2020

@hankm 😂😂

sunny8
24. máj 2020

Bol to psychopat 🙂 a rada pre teba - nevesaj svoje fotky kade tade

rene2
autor
24. máj 2020

@sunny8 Ďakujem

rene2
autor
24. máj 2020

@perdulka7 ?😂

iveta7677
24. máj 2020

@rene2 nikdy netreba na taketo spravy reagovat.Aj ja som mala cez facebook ale samozrejme som nereagovala. Nikdy nemozme vediet kto je na druhej strane....

rene2
autor
24. máj 2020

@iveta7677 máš pravdu 😳

lija22
24. máj 2020

aspon si si precvicila anglictinu. uz je minulosti, ajty pre neho, vymazat zabudnut ( pride dalsi 😆)

krisbar
24. máj 2020

Moze to byt kludne niekto, kto sa snazi dostat do europy. Na tieto typy zeny castokrat skocia....svadobny podvodnik. Pokial nezacne zase otravovat by som ho neriesila. Najde si inu obet.

niekto2hy
24. máj 2020

@iveta7677 Robot urcite nie...😎

misa11111
24. máj 2020

Aj mne veľa krát píšu cudzí ľudia na IG a hlave tí zahraniční.. No ja si ich vždycky bloknem samozrejme neodpisujem.

nenne9
24. máj 2020

@rene2 nejaky Ind alebo pakistanec co sa chce dostať do Európy a dokaze sa za par sekund zamilovať 😂😂

whatever1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rene2
autor
24. máj 2020
perdulka7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
olisim
12. sep 2020

No, môžeš to brať ako poučenie do budúcnosti. Menej toho ukazovať a zdieľať na internete a nekomunikovat s hocikým. 😉

nutty8
7. okt 2020

Okamžite ukončiť komunikáciu, blokovať, reči že si ublíži, a ako ta ľúbi je len manipulácia, v každom prípade mu ide o využitie tvojej osoby (ci na sex alebo vstup do krajiny), neprijímat žiadosť o priateľstvo od zahraničných ľudí ktorých nepoznáš, nereagovať na spravy, aj keď je človek zvedavý, nestojí to zato 🌹