Ahojte, vie mi niekto pomôcť?
Pred nedávnom sa mi stalo, že mi napísal cudzí muž na Instagram....hovoril, že mám veľmi pekné príspevky...a ja ako najhlupšiaaa na svetee som mu dala môj WhatsApp ( myslím číslo aby mi na neho napísal) a mi vkuse písal asi každú pol hodinu a vypytoval čo robím ako sa mám...a on je niekto úplne cudzi hovoril, že je z Britanie ( písali sme si po anglicky) a nakoniec mi už išiel riadne na nervy...napísala som mu, že nechcem si s ním písať, nechcem mu dávať informácie o mne, nemám čas je cudzí...a on mi písal, že sa do mňa zamiloval ( aj tie fotky na instagram sa mu páčili) a že má 27 rokov a hľadá manželku...ale ja milujem niekoho iného a jeho nenávidím ( to som mu aj napísala a presne tak) a on že sa zabije keď si ho bloknem, že teraz naozaj plače za to, že ho nemám rada a ja som mu povedala niečo v tom zmysle, že nech si nájde inú ženu, ktorú bude takto otravovať...a on na mňa vybehol, že ja sa s ním takto nebudem rozprávať, že bol ku mne milý....už keď mi (asi po 3 dňoch) váážne došli nervy rozlúčila som sa a blokla som ho. (viem, že ani púšťať do konverzácie som sa s ním vôbec nemala....no stalo sa).
Myslíte si, že to bol nejaký človek, ktorý chce nejak ma zneužiť? Myslíte, že by mohol niečo urobiť? Alebo, že je to len naozaj nejaký hlupák, ktorý sa do mňa zamiloval a otravuje cudzie ženy? A ešte mi môžete pomôcť ako by som na neho mohla prestať myslieť? ( normálne mi je z toho zle keď na neho myslím do plaču na grcanie...) ale už na neho myslím menej...
A ty máš koľko rokov prosím ťa? :D
Mas uz občiansky preukaz?
@teosebastian 😂😂😂
Je to buď sociopat, alebo psychopat, manipulátor. Od takého čo najďalej, pokiaľ môžeš, odstrihni ho úplne. Stať sa to môže komukoľvek a nie je sranda zažiť stalkera, alebo stalkerku.
Ani tieto pi*e tu si nevšímaj. O to totiž psychopatom ide. Aby si na nich reagovala a všímala si ich.
😂😂😂
Bol to psychopat 🙂 a rada pre teba - nevesaj svoje fotky kade tade
aspon si si precvicila anglictinu. uz je minulosti, ajty pre neho, vymazat zabudnut ( pride dalsi 😆)
Moze to byt kludne niekto, kto sa snazi dostat do europy. Na tieto typy zeny castokrat skocia....svadobny podvodnik. Pokial nezacne zase otravovat by som ho neriesila. Najde si inu obet.
Aj mne veľa krát píšu cudzí ľudia na IG a hlave tí zahraniční.. No ja si ich vždycky bloknem samozrejme neodpisujem.
No, môžeš to brať ako poučenie do budúcnosti. Menej toho ukazovať a zdieľať na internete a nekomunikovat s hocikým. 😉
Okamžite ukončiť komunikáciu, blokovať, reči že si ublíži, a ako ta ľúbi je len manipulácia, v každom prípade mu ide o využitie tvojej osoby (ci na sex alebo vstup do krajiny), neprijímat žiadosť o priateľstvo od zahraničných ľudí ktorých nepoznáš, nereagovať na spravy, aj keď je človek zvedavý, nestojí to zato 🌹
uprimne, nemyslim si nic 🙄