Pikaluna verzus Lelosi

tanickalc
29. júl 2022

Čaute baby, máte skúsenosti s oboma značkami legín? Vyrovnajú sa Pikaluna k Lelosi alebo nižšia cena = nižšia kvalita?
Ďakujem

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
salamistka
29. júl 2022

príjemný, pekný materiál, ale po praní sa obidve žmolkujú a farba vybledne pri každom praní o stupeň viac

camelie12
29. júl 2022

@salamistka, aj od Lelosi sa vam zmolkuju? Mam dlhe tmavomodre leginy. Mne zatial nie, 2x sa uz prali. Aj farba a tvar zatial drzia ok.

tomikejt
29. júl 2022

Mne sa lelosi nezmolkuju, akurát na farebných farba trochu vybledla, tmavé sú stále ok.

petulda333
29. júl 2022

Prv som mala lelosi,bolo vidno sev. Cierna letka a biela nit. Zmolkovali sa a mne ta latka nesedela. Pikaluny som skusila a zamna lepsie,sedia ako uliate. Vyprane asi 15x bez zmoliek

zirafienka
29. júl 2022

mne sa zdá, že lelosi majú čudné číslovanie veľkosti

andrea_82
29. júl 2022

ja som si teraz cez leto kúpila capri legíny aj lelosi aj pikaluna. Pikaluna mala škaredšie farby, na obrázku vyzerali "živšie" a tiež mi tie legíny prišli také umelinkovejšie. Takže za mňa ak sa už mám prikloniť na jednu stranu, tak radšej Lelosi.

alisana
29. júl 2022

pre mňa sú príjemnejšie na nosenie lelosi

simonah73
29. júl 2022

lelosi sa u nas vobec nezmolkuju, ideme podla navodu a lelosi vyrobky nedavame do susicky. aj vcera som objednavala mne a dcere tie skort a dcere aj ten vrch taky vrubikovy.