chcela by som poradit s jednym problemom...uz viacej ako tyzden ma picha v podbrusku raz na jednej a raz na druhej strane....nedostala som ani menzes ale test som si nerobila.....mam troska obavy neviem z coho by to mohlo byt...nachadzam sa v zahranici a u lekara som tu este nebola nemali ste niekto podobny problem dakujem
nevilucujem to
tak si urob test 😉
len chcem s testom este chvilku pockat myslis ze by som mohla byt tehotna
môže to byť aj z tehotenstva, sprav si test a choĎ k lekárovi on bude najlepšie vedieť, čo ti je a poradí ti. a ako dlho ti mešká? sorry za intímnu otázku
je to uz 8den ale najhorsie je to ze sme s priatelom v zahranici a tu vela lekarov nepoznam len ma trapi to pichani lebo to troska boli ale len obcas u teba som pozerala ze uz mas babetko nemala si ty v tehotenstve taky problem ak sa mozem spytat
No ja som v prvom tehotenstve mala presne takýto problém. A nedopadlo to dobre, v šiestom týždni som o bábetko prišla 😢
Ale to nemusí biť tvoj prípad, je veľa možnosti, nemohla si napríklad aj prechladnúť?
sisa, to pichanie moze prave znacit, ze si tehotna. Mna prve tyzdne tehotenstva v podbrusku pichalo a gynekolog mi povedal, ze je to normalne, ze to suvisi s roztahovanim maternice. Urob si test a uvidis. Ale mala by si sa poobzerat po nejakom lekarovi, lebo ak test ukaze, ze si alebo nie si tehotna, budes musiet ist k doktorovi 😉
a nie je nejaký blízko bydliska? to nevadí, že nepoznáš, určite máš priateľky, ktoré chodia ku gynekológovi, tak sa poraď.
už si nepamätám, len viem, že mi menzes nechodil 2 týždne, a už som vedela, že som tehu, lebo mi z pŕs vytekala číra tekutina. skús si stlačiť bradavku. ak ti vytečie z nej voda, tak si tehu. ale mám dojem, že aj mňa to na začiatku trošku bolelo, ako pred menzesom.
aha tak dakujem za radu
tamuska2007 a mozem vediet co sa stalo potratila si alebo..
Maco len ja mam svojho lekara len som od neho momentalne asi 2000km ☹
hej potratila som, ale pri druhom, som už bolesti nemala, ale je to individualne, no ja s tou bolestou nemám dobré skúsenosti
tamuska tak to ma mrzi....len dufam ze to necaka aj mna
a nemôžeš si tam nájsť na nejaký čas svojho? predsa budeš musieť k niekomu chodiť či už teraz alebo potom
Ale neboj sa, ved čitaš, že je to normál, pišu to baby, len ja som asi ta výnimka, len fakt musiš ísť k doktorovi, ak si tehotná
sisa, ale toho lekara si naozaj musis najst. Ak si tehotna, tak ho potrebujes (teda ak neplanujes v nablizsich dnoch sa vratit domov). A ak tehotna nie si, tak ho potrebujes tiez, lebo musis zistit, z coho ta to picha
Zeny otazka ,mam kamaratku ktora ma tiez takyto problem pychanie v podbrusku je stale unavena byva jej nevolno tocenie hlavy ,menzes mala ale kratky a slaby ,len vam neviem povedat kedy mohlo by ist o tehotensvo? (Iba skusenosti ,vie ze musi k dr.)len zatial kym k nemu pojde ,dakujeeem
a mohla by si byť tehotná?