Ahojte, zakladám túto tému pre všetky snažilky, tehuľky a mamičky, ktoré by radi vedeli upravovať fotky v tomto programe. Ja sa už 2 dni trápim s vytvorením farebného objektu na čiernobielej fotke 🙂 Bola by som rada ak by sa našli šikulky, ktoré by ochotne pomohli. Ďakujem 🙂
@sandrika1986
@manittu Ahojte, áno je na stiahnutie zadarmo. Ja som stiahla z www.uloz.to a je to plná verzia. K tomu je potrebné mať ešte program WinRar.
@misiaksl photoshop ak si stiahnes zadarmo, tak jedine nelegalne 😖 takze by som o tom moc verejne tu nerozpravala
na nete je milion navodov, postupov, tutorialov, staci vlozit do googlu a nasledovat postup, za 2 dni sa ho cely ovladat asi nenaucis
co myslis pod "vytvorenim farebneho objektu na cb fotke"? myslis selecitve colors? to musis ist na to cez masky, skus pogooglit ako ich pouzivat, nie je to nic zlozite, inak tento typ upravy sa uz akosi nenosi 😅
@hajanka ale sú v ponuke aj skúšobné verzie tohto programu, za to ja nemôžem, že sú zadarmo a že sú na nete 🙂 Už som si tie postupy našla a konkrétne toto som dnes už konečne zvládla. Možno sa to nenosí, ale ja to potrebujem a hlavne chcem vedieť, lebo mám typ fotiek, ktoré si chcem v tomto štýle upraviť. Určite je to program, ktorý sa nedá takto rýchlo zvládnuť, ale postupom času sa ho človek určite naučí a myslím si, že niekedy laické vysvetlenie je oveľa lepšie ako odborne písaný postup na internete 🙂
Ahoj, chcem sa opýtať ten photoshop je na stiahnutie zdarma ? 🙂