Ahojte žienky, zvažujem kúpu tohto výrobku, pred tým sa chcem spýtať Vás , ktoré s tým máte skúsenosť, či to naozaj funguje tak ako píšu 😄 ďakujem za každý koment ☺️
Odporúčam, ale nie je to zázrak na počkanie. Pravidelne 1x do týždňa po dobu 2-3 mesiacov a máte potom od holenia a depilovania pokoj
@nikolettm áno funguje. Najlepšia hmotná vec, akú som si kedy kúpila, chce to trpezlivosť, ale mne extrémne pomohol. Žiadne zarastené chĺpky, žiadne čierne bodky po holení, po 1,5 roku používania sa holím cca 1x do tyzdna, ani to by nebolo nutne, ale pre dokonaly efekt to robim. Pred tým holenie každý den a už po pár hod strnisko. Teraz strnisko žiadne, tie chĺpky čo vyrastajú (teda tých pár chĺpkov) sú úplne na dotyk jemne. Odporucam kupit
Mam ju kvôli fuzom na brade a pomáha. Zachránila mi život. 🙏💓
Mam tu starsiu verziu a funguje to. Neodporuca sa jedine na blede chlpky. Cim tmavsie tak tym lepsie zabera, co je presne moj pripad. Prvykrat co som sa potesila ze mam tmave chlpy 🙈 😂
Ja by som si to nekupila. Bola som na laserovej epilacii pred 5 rokmi a chlpky odvtedy nerastu. Do IPL by som nesla, za mna su to vyhodene peniaze, nie je to navzdy, ked uz tak laser. Mala som predtym strasny problem so zarastajucimi chlpkami, rastli mi aj dva-tri z jedneho miesta, po oholeni stale skarede cervene nohy, vyzerala som ako dostipana plosticami. Kazde leto som nosila dlhe nohavice, lebo som sa hanbila za nohy posiate cervenymi bodkami. Sla som na laser a odvtedy ani jeden zarasteny chlpok <3
tiež ma zaujal
Mám celkom nový ešte zalepeny v mojom bazári.
@nikolettm aj ja zvazujem kupu, teraz na vianoce, tak som zvedava, co napisu ostatne, co to maju vyskusane 🙂