Philips Lumea IPL - rady

maria.vinea
8. nov 2020

Mate niekto tento prístroj? Skúsenosti, rady...

katyt
8. nov 2020

Ja som ho dostala minulý rok na Vianoce, použila som ho pár krát a už asi trištvrte roka leží zabalený v krabici. Pre mňa je to príliš zdĺhavá metóda depilacie, hlavne pokiaľ si potrebuješ depilovať celé nohy. Na to aby chĺpky dlhšie nerástli treba použiť viac krát v určitých časových intervaloch a ja na to nemám cas. Pokiaľ len určité menšie partie, tak by to bolo ok. Za tú cenu sa už oplatí zaplatit si laserovú epiláciu, ktorá jediná zaberá na odstránenie chĺpkov už navždy.

katka_iii
8. nov 2020

@maria.vinea ahoj, mám ho asi 3 roky. Je pravda že som lenivá ho používať ale to je moja chyba nie chyba IPLka 😶 každopádne použila som ho xkrát a naozaj možem povedať že mám miesta kde mi nerastú chĺpky a ani nezačali opatovne rásť. Za mňa super vecička naozaj

kubkovamama
8. nov 2020

@maria.vinea sestra má a super,je úplne "vyhladena".Po pôrode a kojeni si poziciavam. No je pravda,že ona je tmavší typ,vtedy sú vraj výsledky lepšie-viditelnejsie

maria.vinea
autor
9. nov 2020

@katyt mne ide najmä o nežiaduce chĺpky na brade ktoré holim každý deň

babovka2321
9. nov 2020

@maria.vinea ja ju mam (aktualne nepouzivam, lebo som tehotna), tiez som bola extremne leniva pouzivat pravidelne, ale napr. aj pri takom obcasnom pouzivani som sa na velmi dlhu dobu zbavila chlpkov v oblasti bikin a podpazusi.. za mna uzasna vec, akurat nohy som nikdy nedotiahla do zelaneho stavu, lebo to je strasne velka plocha na dôsledné blikanie. A uplne staci verzia za 250€, tie novsie nie su v ucinnosti o nic lepsie.

katyt
10. nov 2020

@maria.vinea tak potom na toto to celkom odporúčam, lebo je to malá plocha, ktorú si vieš aj denno denne osvietiť, ale zase za tú cenu prístroja keby si si zaplatila laserovú epi, tak ideš možno 4 - 6x a máš pokoj už od chĺpkov navždy. Neviem či sa za toto tým pádom oplatí kupovať celý prístroj. Rast chĺpkov sa Ti síce spomalí, ale nezbavíš sa ich úplne, len budú rásť pomalšie a trošku sa preriedia, ale laser máš istejší. Ja som bola aj na laserovej epilácii a tú odporúčam na 100%, aj keď cena je vysoká.