Philips Lumea Advanced

mimi_mimi_
31. dec 2017

Ahojte, dostala som Philips lumea a teraz som ho prvý raz vyskúšala. V návode píšu , že by som nemala pociťovať nič, len teplo, no namiesto toho má to riadne "koplo". Bola som prekvapená, pretože práve to som nechcela, chcela som len depilovanie bez bolesti.
Máte to aj vy tak?

moonlight1210
31. dec 2017

@mimi_mimi_ nemalo by ta to popalit (to kopnutie bolo skor asi popalenie. Ibazeby si mala vadny kus a dal ti mini ekektrosok).
Skus znizit intenzitu. Aj keby si mala taku, aku odporucaju pre tvoj typ, daj si aspon o stupen menej. A potom casom zvys.

Ci ta to popalilo zistis coskoro. Urobi sa ti tam flak.

zdena12345
1. jan 2018

hej obcas to slusne pali, ale zas ked to dam na slabo, tak to nema efekt. takze radsej chvilku bolesti a potom dlho pokoj od chlpkov. a nerob to v lete na opalenu pokozku- to som sa vyslovene spalila

lujza7512
1. jan 2018

Baby aj ja má s tým problém čítam čo a ako a bojím sa ísť do toho.

yamaykaa
1. jan 2018

Lumea je super vec. Skuste zacat so strednou intenzitou, a pripadne si stupen znizte aj pocas pouzivania ked sa pristroj rozohreje. A pozor na znamienka. Vysledky nevidno hned, a pouzivat to mozte raz za tusim 6 tyzdnov. Ale do leta uvidite zmeny. Ja som predtym pouzivala vosk a depilacny strojcek, oproti tomu je Lumea relax :D

mimi_mimi_
autor
1. jan 2018

Skúsila som znížiť, je to lepšie 🙂 len som sa chcela uistiť, či to tak má byť, lebo neverím veľmi takejto technike :D ďakujem 🙂