Petícia za záchranu slovenskej pôdy

bubulka722
28. mar 2014

Prosím všetkých ktorým zálaží v akej krajine budú žiť ich deti, aby podporili túto petíciu. http://www.poda.info/. Je fajn podpísať petíciu elektronicky, no o to väčší význam má vytlačenie hárkov a podpisovanie s originál podpismi. Ide naozaj o veľa, tak ukážme, že sme Slováci nie multikultúrny hybrit, že nám nie je napriek všetkému ľahostajná budúcnosť tohto národa a našej zeme. My predsa nie sme banda oligarchov a politických posluhovačov korporátnych spoločností a finančných skupín. TAK NEMLČME!!!

denkaajejdeti
28. mar 2014

@bubulka722 Ahoj,
určite podporím, som rada, že sú tu aj aktívni ľudia, ktorí premýšľajú o veciach verejných a nielen o súkromných, resp. o tzv.ľahkých témach kto, kde, s kým, čo jesť, čo si obliecť, kam na dovolenku. Aj ja riešim denne ľahké témy, ale nevyhýbam sa ani verejným, ktoré prinášajú do verejnosti diskusiu a veci posúvajú zväčša tým správnym smerom.
Nech sa vec podarí 🙂.
Denisa

bubulka722
autor
31. mar 2014

@denkaajejdeti Ďakujem za podporu a povzbudenie, že sú tu ľudia, ktorí sa nehrajú len na svojom piesočku ale všímajú si väčšie súvislosti ich existencie. Dúfam, že sa to podarí. Ak je to možné, pošli to známym aby to malo čo najvýraznejší efekt.

denkaajejdeti
1. apr 2014

@bubulka722 Ahoj, nemáš za čo, myslím, že by to malo byť také prirodzené ako to, že dýchaš vzduch či piješ vodu, keď si smädná 🙂 . Len neviem dokedy to bude ešte na Slovensku tak, keď sa všetko rozpredá.....ľudia si asi až potom uvedomia akú cenu, resp. hodnotu má pôda, voda, čistý vzduch, stromy,....dnes veci pre nich tak samozrejmé.
Ak budeš mať čas, pozri si aj diskusiu https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/veci-verejne-alebo-o-com-netreba-mlcat-2/
Prajem ti krásny slnečný deň.
Denisa