Pesnička k videu s témou hasiči

gir
27. júl 2023

Baby, máte tu skvelé nápady. Robím mužovi video z jeho práce a potrebujem nejaký "podmaz". Otrepanú pesničku "co ste hasiči" nechcem. Ešte ma napadlo "aj tak sme stále frajeri". Prosím vás o tip. Ďakujem

skusihu
27. júl 2023

@gir v mladí sem se učil hasičem - nájdeš ju na YouTube.

petamich
27. júl 2023

ja okrem spomenutych poznam len od Hanicky a Murka Hasic 🙂 ale to neviem, ci je vhodne

gir
autor
27. júl 2023

@petamich ja učím v škôlke,za mňa je to super pesnička. Je to video z ich cvičení, súťaži, úspechov ale aj ťažkých chvíľ...

petamich
27. júl 2023

@gir ❤️
a musi byt slovenska? lebo mne sa vzdy pacila taka I need a hero od Bonnie Tyler a mozno na tu vaznejsiu cast Mariah Carey Hero

mimi3008
27. júl 2023

@gir Ja este Spievankovo - Hori, hori, idu hasici, hori, hori, ohen zasyci

gir
autor
27. júl 2023

@petamich nie, nemusí. Ďakujem

silvike
27. júl 2023

@gir Zas, ja by som napr. k takemuto videu asi ani nedavala hudbu s hasicskou tematikou. Nemohla by byt len nejaka ina hudba ? Hlavne nech je dobre zostrihana a pasuje k zaberom. Je velmi vela super hudby. Tazko vybrat.

selena_luna
27. júl 2023

🙈 mi napadla zvucka z poziarnika sama 😂 7 minut to je cas, aby prisiel vsade vcas 🤣 ale chapem ze to je detske

gir
autor
27. júl 2023

@silvike nemusí byť len hasičská, preto sa pýtam aj tu. Aby to bola pieseň s nejakou výpoveďou, že zvládnu všetko...

silvike
27. júl 2023

@gir Ta potom jedine "We are the champions !" 😀

silvike
27. júl 2023

Ale teraz mi napadla taka zaujimava starsia piesen "Hero" od Mariah Carey.

https://www.youtube.com/watch?v=0IA3ZvCkRkQ
gir
autor
27. júl 2023

@silvike asi tak... 😉

0silvia0
27. júl 2023

@gir a co bude v tom videu? Ma to byt nejake nostalgicke, alebo vtipne, alebo povzbudzujuce?

gir
autor
27. júl 2023

@0silvia0 skôr také spomienkové. Zostrih cca 10 rokov. Sú tam humorné aj vážne fotky.

persephina
27. júl 2023

Hori ti mastal 😂

basska_b
27. júl 2023

Ja mam rada Palo Habera & Team: Drzim ti miesto

jakubrianka
27. júl 2023

Poďme sa zachrániť, Sám s nohami na stole, Chráň si svoje bláznovstva, Aj tak sme stále frajeri, Len pomaly - Peter Naď
Martin Geišberg - Voda
Daniel Landa - Hoří horizont, Touha
Lucie - Oheň
Helenine oči skús pozrieť,
Dalibor Janda - Kde jsi

0silvia0
28. júl 2023

@gir mne by sa k hasičom hodila taká hutná muzika, niečo od Kabátu napríklad Dole v dole, Ktoví jesli. Žiadne sentimentality.

michellemary
28. júl 2023

@gir Mne napadla pesnička z filmu Trhák, "Když dítě škrtne zápalkou".😂

leale
3. nov 2024

Ešte od Fíha Tralala vo filme Bumbarasa bola taká pesnička o hasičov.