Ahojte prosim, neviete ci infadolan moze byt toxicky pre psov? Nechali sme na stoliku v krabicke infadolan a pes ho rozhryzol a co to z neho aj zjedol. Neviem to najst nikde na internete, uz je dost hodin takze ani veterinar nerobi.
Neporadím ti ale dala by som mu zapiť veľa veľa vody alebo úprimne niečo možno z čoho sa po.... 😁 Napr trocha mlieka / moja babka tak dávala vždy keď pes chytil myš alebo co, neviem co to za zvyk, ale náš tak zožral celý sudokrem 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@simonie8 tak zavolajte na inu veterinu..poradia aj po telefone
Ja si nemyslím že bude problém s krémom, iba ak hnačka. Skôr by som sa bála tej tuby, z čoho je? Mohol zožrať aj z nej omylom. Ak je to napríklad hliník môže sa mu to niekde zapichnut.
@slniecko_12 jaj dievcata skuste si precitat znova moju otazku v diskusii a potom reagujte. Ja som sa nepytala na kolko veterin mam alebo nemam volat. Nemusite sa obavat, snazime sa s nimi skontaktovat ale kedze neodpovedaju tak skusam zatial rady tu. 😉
@veronikalubko dakujeem skusime.
@marsmykkok z tej tuby nezjedla nic ale ona je ako neriadená strela, sekunda bez dozoru a uz je problém na svete. Tiez si myslíme ze skôr hnacka alebo zvracanie. Dakujem za radu!
@simonie8 skus zavolat na pohotovost na univerzitu vet. lekarstva v Kosiciach su tam nonstop. Cislo maju na nete, najdes cez google.
Nemyslim si ze by mu cosi malo byt neobsahuje nic take toxicke...podla mna ju len dobre prezenie
Nas xozral bepanthen tiez ho preluftovalo
@simonie8 ahoj , myslím že sa netreba báť , mast obsahuje lanolin - mastovy základ a vitamíny v mastifom základe . Neviem akú hmotnosť má pes ? Ale myslím max bude mat inú stolicu .
@11janulka61m ma cca 10 kg a zjedla z toho maleho infadolanu asi taktu mensiu polku😓
nestresuj iste sa z toho len fajne poserie 😃
To mi pripomenulo keď som ja nechala teglik vazeliny na stole nás pes ju zjedol že celu, kokos ona vonku chodila a striekalo jej z riti 😅😅😅 nič jej nebolo, len jej čreva premazalo😅
@jjanulienka 😂😂😂😂 toto ma pobavilo! Dakujem pekne za rady kazdemu snad ju tiez maximalne len prezene a aspon sa pouci dilina a aj my ze nemame nechavat v jej blizkosti nic🤦🏻♀️😂😂😂
@simonie8 ahoj, ako sa ma betarka?
Mne napadla kysla smotana alebo biely jogurt a odsledovat ju-ak nie je apaticka, ma koordinovane pohyby malo by to nou prejst.
A ak by mala srajdy vyjde z nek pekne vsetko von, nasadila by som cierne uhlie, pretoze to vytahuje zo zaludka toxicke veci von.
Nasa mi raz vyzrala euthyrox na stitnu zlazu, vypila 1,5 litra kofoly a bola len aktivnejsia 🤦♀️. No pruser bol, ked sa jej podarilo dobit k zasobam...otvorila si 2 plechovky Pilsnera a s tym vychlastala aj 3.5l krabicoveho mlieka...a rano bolo..."vymalovane" 😂
To ťažko nenechás nič v jej dosahu🤷🏽♀️ Naša toho teda pozrala😅 už aj bepanthen zjedla ale z toho jej nič nebolo 🤷🏽♀️
Neboj sa nič mu nebude len sa dobre vykaka a bude to fajn 😉
no co ako sa vam to podarilo poriesit, psik je v poriadku? 🙂
Prečo ste nevolali na nejakú veterinu u vás v okolí čo robí pohotovosť? Tam vám hneď povedia