Dobrý deň, už druhú noc sa nevieme vyspať lebo pes vkuse zavyja a nie a nie prestať aj keď ideme za ním. Včera to robil aj cez deň no nie dlho. Je taký mýtus že ak pes zavyja, niekto zomrie... Tak sa chcem spýtať máte nejaké skúsenosti že to naozaj tak bolo? Iba zo zvedavosti, nie som poverciva ale už mi to vŕta hlavou.
Po prípade pre tie ktoré psíkov majú, ako ho ukludnit čím to môže byť? Priateľ robí 12ky poobedne a chcel by sa vyspať no nevieme si rady.
Povedz svojmu psovi, že existuje mýtus o tom, že ak pes v kuse zavýja, tak zomrie - rukou nahnevaného a nevyspatého suseda.
a nemôže sa niekde hárať fena a on reaguje na ňu? aspoň to mi tvrdila suseda, keď ten ich toto 1-2 x do roka vystrájal, ináč je to veľmi tichý pes
Nezlakol sa ohnostroja, nehara sa okolo nejaka fena??? viac moznosti je 🙂 toto su uplne najbeznejsie.. susedov pes schudne aj 10kg ked sa fena v druhej ulici hara, cely den knuci.. moj zavija nastastie len ked prejdu po nasej ulici, kedze sme od nich dalej :D ale po ohnostrojoch je taky "ľakavý, štekavy"...
máme so zavíjaním psa bohaté skúsenosti.... pes prestal po pár dňoch, keď niekto v susedstve zomrel... Pes cíti smrť.
@deti95060810 ano to je pravda aj nas zavijal v kuse ked sa blizila smrt...on vyciti
Alebo mu len nieco je 🤷♀️
Nas tiez zavyja v tychto dnoch, susedia maju fenu. Opakuje sa to vzdy ked sa hara. 🙂 Inak zavyja aj ked pocuje sanitku, hasicov a pod.
Naša fenka zavíja keď začne hrať obecný rozhlas. Ale len na určitý druh hudby. 🙂
Urcite sa hara nejaka suka odvedla. Toto vysvetlenie je asi najprijateln3jsie🙈
@deti95060810 Toto aj my. Sused má psa a väčšinou keď takto zavíja, tak do dvoch dní sa dozvieme smutnú správu. Neverila som tomu, ale sledujem to už cca rok a ozaj je to tak :/
To máte nového psa?