Pes stále zavýja

3. jan 2021

Dobrý deň, už druhú noc sa nevieme vyspať lebo pes vkuse zavyja a nie a nie prestať aj keď ideme za ním. Včera to robil aj cez deň no nie dlho. Je taký mýtus že ak pes zavyja, niekto zomrie... Tak sa chcem spýtať máte nejaké skúsenosti že to naozaj tak bolo? Iba zo zvedavosti, nie som poverciva ale už mi to vŕta hlavou.
Po prípade pre tie ktoré psíkov majú, ako ho ukludnit čím to môže byť? Priateľ robí 12ky poobedne a chcel by sa vyspať no nevieme si rady.

pribinak
3. jan 2021

To máte nového psa?

heleninamama
3. jan 2021

Povedz svojmu psovi, že existuje mýtus o tom, že ak pes v kuse zavýja, tak zomrie - rukou nahnevaného a nevyspatého suseda.

petruldo
3. jan 2021

a nemôže sa niekde hárať fena a on reaguje na ňu? aspoň to mi tvrdila suseda, keď ten ich toto 1-2 x do roka vystrájal, ináč je to veľmi tichý pes

simca06022011
3. jan 2021

Nezlakol sa ohnostroja, nehara sa okolo nejaka fena??? viac moznosti je 🙂 toto su uplne najbeznejsie.. susedov pes schudne aj 10kg ked sa fena v druhej ulici hara, cely den knuci.. moj zavija nastastie len ked prejdu po nasej ulici, kedze sme od nich dalej :D ale po ohnostrojoch je taky "ľakavý, štekavy"...

kopoldovat
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
3. jan 2021

máme so zavíjaním psa bohaté skúsenosti.... pes prestal po pár dňoch, keď niekto v susedstve zomrel... Pes cíti smrť.

vanessa2005
3. jan 2021

@deti95060810 ano to je pravda aj nas zavijal v kuse ked sa blizila smrt...on vyciti

lindusss2016
3. jan 2021

Alebo mu len nieco je 🤷‍♀️

katkahs
3. jan 2021

Nas tiez zavyja v tychto dnoch, susedia maju fenu. Opakuje sa to vzdy ked sa hara. 🙂 Inak zavyja aj ked pocuje sanitku, hasicov a pod.

jessicai
3. jan 2021

Naša fenka zavíja keď začne hrať obecný rozhlas. Ale len na určitý druh hudby. 🙂

luciannka83
3. jan 2021

Urcite sa hara nejaka suka odvedla. Toto vysvetlenie je asi najprijateln3jsie🙈

27dianka
3. jan 2021

@deti95060810 Toto aj my. Sused má psa a väčšinou keď takto zavíja, tak do dvoch dní sa dozvieme smutnú správu. Neverila som tomu, ale sledujem to už cca rok a ozaj je to tak :/

wilton
Odpoveď bola odstránená
Zobraz