Dobrý deň máme psíka ktorý nám nonstop uteká z dvora tak zle že sme museli prejsť k radikálnemu riešeniu a to kotenec má tam búdu,jedlo,vodu je aj dosť veľký ale nechcem aby tam trávil všetko svoj čas samozrejme ho venčíme ale príde mi to málo rada by som aby bol celý deň vonku na dvore ale nejde to keď uteká chodia tu autá môžu ho zraziť je to prosto nebezpečne a nechceme o neho prísť ako inak než zatváraním kotenca to riešiť? Poraďte mi prosím, ďakujem
@smolko22 a ako je mozne ze uteka?preskoci ot,podhrabe sa,je diera v plote...? Psovi chyba vyzitie,ak je velky a mlady tak aj treba dostatocne unavit
zabezpecit plot a navstivit cvicitela psov nech poradi co dalej
Je to maly pes, kríženček Jack Russela
Všade vylezie a vyjde von proste...
My sme mali to isté. Na podobný plot sme dali do metra pletivo s malými okami a vzadu kde sa nám zas podhrabaval pod pletivo a utekal cez záhradu sme dali na zem dosky. Rastu tam kriky a kvety tak to našťastie moc nevidno. Určite by som ho nenechala na dvore zavretého v koterci. Výrazne pomohlo aj vykastrovanie. Už uteká len skoro na jar keď cíti harajuce feny. Inak môžme mat bránu aj dokorán a neutecie ani keď ide cudzí pes po ulici.
Jack russel je dost akcne plemeno. Je mozne, ze sa nudi, tak si zabavu hlada sam. Ale ak uz uteka pravidelne, nebude uplne jednoduche ho to oducit. No kazdopadne by bolo fajn poriesit plot, aby sa cez neho nevedel dostat
poriadne zabezpecit plot. zvarane pletivo ktore neroztiahne, podrhabove dosky. A predny plot vymenit za funkcny, to co mas na foto nijak raz nezabezpecis aby ti pes neutekal, resp aby sa ku vam nedostali cudzie psy a aby to nevyzeralo ako gadzovina (sorry)
@smolko22 ako uteká? Podhrabe sa? Prelezie? Ide za suckami?