Ahojte mám rok a pol starého psíka kríženého Beagla a on poslednej dobe neustále kňučí takto kňučaním sa pýtava von ale on kňučí aj keď s ním prídem domov Proste furt kňučí som z toho už na nervy neviem čo mu je veď mu nič nechýba jesť dostane vodu ma venujem sa mu ale on aj s tak kňučí pred tým to nerobil len keď sa pýtal von ale teraz prídem s ním z vonku utriem mu laby chvíľu je ticho a potom začne nepríčetne kňučať som už z toho chorá na nervy. Prosím máte niekto s tím nejaké skúsenosti alebo ako ho to odnaučiť. ĎAKUJEM
@lenka624 pokial vsetko dostava tak ako ma a stale to pretrvava tak rozhodne s nim chod k veterinarovi. Mozno ho nieco boli, urcite mu nieco musi byt inak by pes neustale neknucal
Ja som tiež za návštevu veterinára, čo najskôr. Môže mať niečo s bruškom, črevami napríklad alebo ho môže bolieť zub...
Je to pes alebo fenka? My máme fenku,má takéto kňučacie obdobie práve teraz. V kuse piští,ale ked si sadnem tak lahne ku mne a je ticho. Zvykne to mať tak po dvoch mesiacoch od hárania. My tomu hovoríme že má šteniatko,všade vláči gumovú pískaciu ovcu,a robí si pelech. Zvyčajne ju to do dvoch týždňov prejde.
@margotka112 Ozaj, aj toto je možné.
@lorela Tak u nás pri našom rozmaznancovi,hej. Akurát od včera má takéto stavy,dnes za mnou chodí celý deň,už čakám na muža kedy príde z roboty a preberie štafetu.
to mám psa nie fenku a dnes je taky ukňučany včera nebol tak neviem možno ho to prejde kdesy som čítala že to treba ignorovať ale to je ťažké keď furt kňučí a je záhada že vonku nekňučí prídem sním z vonku chvíľu je dobre aj si trocha pospí ale potom začne znova kňučať každú pol hodinu sa pýta von tak ja neviem čo mu je
@lenka624 tak asi sa pyta von.nemate zahradu.zeby si hobtam nechala a nevlacila do bytu??
to je co, aka epidemia ? Moja NO fenka tiez knuci od vcera, celu noc so mnou spala v posteli, co ma inak zakazane a ani ju to inokedy nenapadne. Harala sa v septembri, naje sa normalne, vybeha sa ako vzdy. Prehmatavala som jej brucho, ci ju neboli, nufak ma studeny, fakt nechapem.
Psy patria vonku .... Vonkove zviera je v byte frustrovane mozno aj preto vam knucia
Aj my máme psa a tiež to robieva, keď sa v okolí hára nejaká sučka.. Stále kňučí, pobehuje po byte a keď ideme von, už je dobre. Vonku to prebieha tak, že keď je na vodítku, tak ma šklbe a ťahaaa a ťahaa ako bláznivý. A, samozrejme, všade všetko oňucháva ako besný. Keď prídeme domov, chvíľu je dobre, no potom znova kňučí a pobehuje. Keď má toto obdobie, tak to zvikne trvať aj týždeň. Tiež som z toho na nervy, ale treba to vydržať, ono to potom prejde 😊
Nám toto pes robil, keď sa hárali suky v okolí. Vyriešila to kastrácia. Predráždený pohlavný pud nie je pre psa ani zdravý. Ak je to pes, ktorého máte ako miláčika a nie je chovný ani výstavný, zvážila by som kastráciu.
Ja by som sa tiež chcela opýtať čo mám robiť keď mi pes kňučí. Bývame v dome ale stále nemáme plot takže nás pes zatiaľ býva hneď vedľa v dome mojej tety.
Cez deň pekne leží v chodbe (v dome má zakázané ) aj ho chodím každý chvíľu venčiť na pole
Ale večer a celú noc kňučí. Je to neznesiteľné keďže musí spať v chodbe a keď ho nechám u tety na záhrade tak stojí pred domom a šteká stále ani do budí nejde mám to overené on je schopný štekať celú noc . 😵
Sme z toho na prášky. Vôbec v noci nespime a on len kňučí. Robil to celkom často aj keď sme bývali v byte. Keď som s ním bola sama doma bol úplne ticho ale keď prišiel domov oco ( to aj cez deň ) tak na neho stekal a kňučal a oco ma s ním stále vyháňa von že chce sa ísť prebehnúť ale každých 5 minút mi príde trochu často. Ako keby ho vydieral. ( Ten pes ) toto bolo v jednom kuse, každý boží deň. 😠
Vážne nechápem čo mu je, pri mne neknuci keď som s ním doma sama je to môj anjelik, ale keď je doma otec (alebo mama ) aj keď je v mojej izbe so mnou tak kňučí, prosím pomôžte mi !!!! 🥺🥺🥺
Jednoducho keď je v dome niekto iný je uknucani a keď som s ním sama doma tak je ticho.😕🤨
🥺 Ja mám teraz prázdniny a on je doma so mnou takže osamelý nieje a teta má aj ineho psa ale neznesie jeho spoločnosť ( ani iného psa ). Hneď ho zvalí na zem postaví sa nad neho a vrčí. ☹️ ( Môj pes ho napadne )
Nechápem prečo to robí. A bolieť ho nemôže tiež nič lebo žiadneho psa predsa neboli dačo len v prítomnosti inich. Ja som s ním chodila aj na tréning ale je to beznádejne naučiť ho aby nevracal do inich psov. Jeho aj do potoka môžem hodiť a on aj tak bude do toho psa ďalej vrčať ( jasné že som to neskúšala ). A teta mala aj veľkého zlatého retrivra a aj on sa toho môjho krpca bal a to bol 5 krát väčší ako môj pes. Strašné vás prosím pomôžte mi !!! Je to už necelé 3 roku a stále sa nič nezmenilo a mňa už tretí rok nebaví venčiť psa každých päť minút. 🥺🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥺🥺🥺🥺🥺
No rozhodne si nájdi čas a skoč k veterinárovi. Možno je to len nejaká bezvýznamá blbosť ale môže to byť aj vážne. Veterinár ťa nevysmeje. NEVÁHAJ A CHOĎ!