Zastávam názor, že patria von. Keď idem po meste, príde mi to, že je viac psov ako ľudí..... a že ľudia sa majú zle..... prajem peknú diskusiu
@daniela2202 ty sa teda musis nudit, ked zakladas taketo diskusie. Opat sa to tu zvrtne.
no, ale k teme, aby som sa vyjadrila. Su urcite plemena, ktore vonku nemozu byt. Neprezili by.
@zmrzlinka2021 no to ty si na tom dobre. Ja ani nechápem čo tým autorka chcela povedať a to čítam príspevok už asi tretí krát 😀
@daniela2202 Sedlák na sedláka dnes... 😆😆 nikoho okrem teba nezaujíma aký máš ty postoj ku zvieraťu v interiéri a podľa toho sa zariaď.
@janulik2008 chcela tym povedat len to, ze ludia by mali zit podla jej nazorov a presvedceni 😉
@daniela2202 a teraz akoze mam psa, ktoreho mam 10 rokov utratit, ci ako si to predstavujes? Mimochodom, treba si uvedomit, ze pre mnohych ludi je zviera terapeutom, ktory je na nezaplatenie. Mozno by pomohlo aj tebe...
@zmrzlinka2021 tak to by vela chcela ci .. ? 😀
@zmrzlinka2021 dala som si jej nick do vyhľadávania tu na MK a pozerám že ona perli často 😀
Inak my máme psa vonku, ale v zime sám ide dovnútra sa pýta. Má svoj pelech a tam spí sa smejeme že v zime je jak gaučový pes 🤣 a neuveríš @daniela2202 aj mačky máme vnútri 😲 no nič idem "vykopnut" 13 ročnú mačku ktorá život prežila vnútri vonku lebo toto je neospravedlniteľné 😲
To čo za témy ona zakladá 😂😂🤡 vo väčšine už naspäť ani nereaguje. 😆 @daniela2202 ty "schomolenina" ak sa doma toľko nudíš kúp si zvieratko. 😀
@cocolino234 radsej nie, pri nej by zrejme trpelo...
Celkom nerozumiem ako by sa vyriešil tvoj zjavne problém, že je vraj viac psov ako ľudí, keby boli zvieratá (čisto hypoteticky) len vonku 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@daniela2202
To je pekne, ze si zastavas taky nazor, ved preto nemas zvieratko dnuka v byte, ale su ludia, co maju iny nazor.
A kto tvrdi, ze ludia sa maju zle? A mat zvieratko znamena sa mat automaticky dobre? Ako si prisla k tomuto stereotypu? Sedliacky rozum, ze? 😉