Pes celú noc šteká

21. jún 2023

Zdravím žijeme na dedine susedov pes steká celú noc nevieme ani otvoriť okno v noci malý sa potí v týchto teplých nociach. Susedia s tým nič nerobia (hovorili sme im to nie raz, na správy úplný ignor). Čo sa s tým dá robiť? Spraví s tým niečo starostka? Na koho sa obrátiť? Dakujem

nelca0510
21. jún 2023

Riešiť so starostom. Hneď.

0silvia0
21. jún 2023

Je v koterci ci volne pusteny?

hladamematku
21. jún 2023

bohuzil to robi unudeny pes bez podnetov...ale hlavne ze pes v byte trpi...

belllinka
21. jún 2023

@hladamematku a hlavne božský kľud a ticho na dedine 😀

autor
21. jún 2023

@0silvia0 v bude

rhodesian
21. jún 2023

Rovnaký problém sme riešili. Treba to riešiť cez starostu, dovtedy sme sa len natahovali so susedmi.

lujza123
21. jún 2023

Skus kúpiť protistekaci obojok a doniesť im ho s tým ci by neboli taky dobrý a nedali mu ho na noc lebo celá rodina nespite koli ich čoklovi...

Stojí to okolo 30 €, ale mne osobne by to za tie peniaze stalo...

Keby steká ďalej a obojok mu ani nedajú už by som to riešila... Starosta, polícia,

0silvia0
21. jún 2023

Ako v bude? Je zatvoreny v bude bez moznosti vybehu?

river_song
21. jún 2023

@lujza123 prosimta, aky policajt pride na dedinu riešiť stekajuceho psa?

river_song
21. jún 2023

Neviem či je to riešiteľná situácia.. na dedine je proste bežné mať psa vonku a stačí že za plotom je mačka, ježko, myš a psy proste štekajú. To k dedine proste už tak nejak patrí.. nedonútiš suseda, aby si ho zatvaral dnu, nedonútiš psa neštekať 🤷 je to nejaká čerstvá záležitosť, že majú šteňa, alebo to trvá už roky?

hladamematku
21. jún 2023

@lujza123 ty co tu radis dristy viec ze stekaci obojok dava elektricke rany ked pes zasteka a samozrejme sa moze aj pokazit???? co vam ludia chyba nejaky dolezity chromozom ked tatko uvazujete? Nie raz sa stalo ze psa ten obojok zabil ked pri nom nikto nebol

som_realistka
21. jún 2023

Asi veľmi neporiesis, náš pes takto stekal minulý rok, pritom mal prechádzky, cvičisko, tak som si dala tú námahu a sledovala jeden večer, najprv sa promenadovali mačky, potom poloozraty sused, nakoniec nejaký cudzí pes, na druhý deň mi suseda hovorí, váš pes zase stekal, ja na to pani suseda, chodia tu mačky psy aj podgurážení susedia,a ona mi hovorí, tak máte ísť von a riešiť to, skoro mi zabehlo. 😊.

katuskamala1
21. jún 2023

Rovnaky problem. Az na to,ze moj sused ich ma 6 !!! Roky,su tak drbnute tie psy,staci ze vtacik preleti a bresu pol hodiny. V noci kokos srnku citia asi na pol km ,alebo netopier ,ja neviem,oni bresu i na mravca. Niekolko staznosti na obec,prd spravia,pokial sa o psa stara,tak nik nic neurobi.

sono2
21. jún 2023

@belllinka ja u svokry na deine, keď sme kočikovali s mojou mamou to bolo nereálne.
Čo záhrada, to šťekot. Katastrofa

zuzkaa1991
21. jún 2023

Je to stena ci starsi pes?? Je to smutne ze im to vôbec nevadi....my mame stena resp teraz ma rok a ked bol.mensi cez zimu vzdy ked stekal som.sa zobudila a dala.dnu do chodby ved mne tl vadilo.aj vadi ked ine psy stekaju okolo nas 🙈🙈
Ale si pamätám ked sme sa nasťahovali tak cez ulicu nonstop stekal.pes to mala mala par.mesiacov cez noc vobec otvorit okno nehrozilo ked za celu noc bol ticho 20min tak vela...ale.potom.som.zistila.ze tl je stena a musel si zvyknut ale.steka aj doteraz a to uz ma 5r....takze ak neriesi majitel.psa skusit zavolat na políciu poradit sa ci je to rusenie nocneho kludu alebo starosta (aj ked si myslim ze vela v kompetencii nema max dat len upozornenie)

svetlonos
21. jún 2023

Baby ja teda neviem ale je to dedina...
Ked chcete bozsku klud, treba nikde bez susediv s obrovskym pozemkom. Ja sim na dedine stravila vikendy a prazdniny ako decko a vzdy tamvstekali psy, ci cez den alebo vecer. A nikoho nenapadlo stazovat sa, ze pes steka...
Minule mala problem kamoska so susedou. Kamoskyn oes su dovolil stekat!
Ved kde to uz spejeme aby ani pes stekat nemohol. Ja nehovorim, ze by ma to nestvalo v byte ale na dedine s tym treba ratat. A aby so ja okrykovala vlciaka, pst nestekaj! To somvsi pripadala ako v kocurkove.

mirage
21. jún 2023

@svetlonos nemas pravdu, my mame psa, cviceneho, denne venceneho. Neexistuje aby stekal len tak, celu noc. Vadilo by mi to. Ano, zasteka, ked pride niekto cudzi k brane, upozorni, ale inak nie.

svetlonos
21. jún 2023

@mirage no hej a tu je ksmen urazu. Nie kazdy chodi so psom na cvical a uz vobec nie na dedine. Ja nevravim, ze stekot je super ale nie vzdy sa da utlmit.

mirage
21. jún 2023

@svetlonos tak pochop, ze to ludom vadi, predstav si pod oknom v lete nonstop 7 hodin v noci stekat vlciaka. Ty a dieta nevyspate, unavene, nervozne. Riesila by si, ci mavla rukou, ze nevadi, dedina?

svetlonos
21. jún 2023

@mirage
Ta kamoskina suseda sa stazivala na vsetko a vsetkych, mala bejaku psychicku poruchu. Ja rozumiem, ze vtedy chce a potrebuje mat clovek klud. Suseda mala pracu z domu, muz jej bol ok ale kamosku s manzelov zdravil len ked nebola jeho zena nablizku, aj s nimi pokecal...Ale to mala riešiť odstahovanim sa na miesto, kde zvierata povolené nie su. Kamoska ma sama 3 deti a pes nestekal celu noc. Oni spali v pohode.
Cez den orave toho psa upozornovala. On stekal ked isiel okolo niekto so osami, ktore stekali tiez.

hladamematku
21. jún 2023

@mirage malokedy vidim vlciaka pusteneho na volno..mozno to je dovod

anonymanonym
21. jún 2023

Volat policiu kvoli ruseniu nocneho kludu + riesit so starostkou. Vsetky mozne cesty by som vyskusala. Ale obavam sa, ze to bude beh na dlhe trate s neistym vysledkom. Psov milujem, ale mentalitu mat psa na dvore ako zivy zvoncek, nevenovat sa mu adekvatne lebo vsak ma dvor a nechat ho vystekavat na vsetko co sa pohne, trosku šuchne, fakt nedavam.

nika523
21. jún 2023

@hladamematku presne tak, zavretý pes nič iné mu neostáva len stekat a ešte elektrický obojok 🙉 aby ešte rany dostával