Ahojte chcem sa spýtať ci ma niekto skúsenosť ako ja:vcera sa moj psík (Civava) hral s otravou na potkany na šťastie sme si to všimli hned kým bola otrava este v takom obale za 15 minut sme uz boli na veterinárnej ambulancii a hned mu aj spravili výplach žalúdka.chcela som sa vás spýtať ako mu mozem doma pomoct nechce sa hrať myslite ze je to tým vyplachom alebo uz bude takyto odkedy sa to stalo? On ma iba jeden rok a je velmi hravý ale teraz len sedí nechce papat stále chce byt na rukách a tak. V ambulancii mi nechceli povedat(aj ked som sa vela pýtala) ze ako prebiehal ten výplach a ako to psík znášal nepovedali mi velmi som plakala povedali mi len ze bude v poriadku lebo otravu v žalúdku nemal. Dakujem za odpoved
Je to pes a ten sa z toho vylíže ( dostane)
našej výplach nerobil, len jej pichol nejakú injekciu, kt. dostávala tri dni, tuším na zrážanlivosť, či proti, už neviem. A môžem mu dať doma čierne uhlie
autor, našej robili výplach keď zožrala čokoládu...našťastie sme si hneď všimli a utekali na veterinu. Bola asi deň taká nijaká. Dcéra bola pri výplachu, bolo to ok.
Neboj aj váš bude v poriadku. Ak by sa vám nezdal havko, tak šup k lekárovi. A ako ste dnes na tom?? Držím palce 👍
Je to veľmi čerstvé , psík sa musí každopádne zotaviť určie to pár dní potrvá , ale neboj sa bude v poriadku. Čivava má vo všeobecnosti veľmi citlivý žalúdok , nieje vhodné jej často menit stravu , veľmi zle to jej žalúdok znáša .Určite to nebol pre psíka príjemný zážitok , kedže jemu sa nedá vysvetliť čo mu bude doktor robiť . Treba dávať pozor v akom prostredí sa psík pohybuje a púšťať ho len do priestorov kde je to bezpečné a nič mu nehrozí.