Pes a strojček na vlasy pre ľudí.

lienocka258
8. apr 2020

Ahojte,

mozno hlupa otazka ale.... 🙈

Svokra ma psa maltezaka, uz riadne zachlpateneho, kedze je uz velmi starucka a nestara sa o psikovu srst.
Napadla ma len taka otazka, ze ci by sa nedal psik ostrihat aj normalnym holiacim strojcekom s nasadami?
Nemame moznost pozicat na psika strojcek a salony su pozatvarane a pocuvat o tom ako ho jej mame dat ostrihat ked nechape ze vsetko je zatvorene je uz tiez na nervy ked to vola 2x za den... 😎 🙄

karhu
8. apr 2020

bezny strojcek je na psiu srst slaby, neda to - mam skusenost😀
ALE, kedze maltezak nema podsadu - len vlas, TEORETICKY by to slo...pripadne ho ostrihaj noznicami

hennyinnsbruck
8. apr 2020

Súhlas s
@karhu ľudské sú dosť slabé... Alebo skus kde to nebude moc vidno 😉😉 možno zobere keď viac x prejdeš po tom istom mieste 🤷‍♀️

hennyinnsbruck
8. apr 2020

Niektoré ta možno pekne znosia za hygienu 😂😂😉😉

maya_zilina
8. apr 2020

Ja si sama striham psa a ked som uzivala ludsky strojcek tak sa pes bal.. kupila som psi strojcek a pekne drzi.. tak neviem ci zvuk strojceka znie inak alebo lepsie striha a "nesklbe"

karhu
8. apr 2020

@maya_zilina prosim pekne, kde a za kolko sa podarilo kupit ten psi strojcek?? mali totiz v lildi a vraj je to aj tak slabe..

maya_zilina
8. apr 2020

@karhu Ja mam Oster, myslim ze nieco okolo 80e

hennyinnsbruck
8. apr 2020

@maya_zilina ja tiež sama striham.. 👌👌
@karhu ja mam Moser pred 9rokmi stal 120e.
Za 9 r som mu raz nože menila len.. Super mašina.

karhu
8. apr 2020
karhu
8. apr 2020

@maya_zilina dakujem

betulinka1
8. apr 2020

V pohode striham tym aj civavu aj maltezaka a aj ludi. Musis mat ale dobre noze. Odporucam najprv ostrihat noznicami dlhsiu srst a potom strojcekom. Snad ti maltezak neodkusne ruky 😉

jaass
8. apr 2020

@lienocka258 ja mám psíka maltezačika a nie, nestrihaj ho s normalnym strojcekom. Mohla by si mu tym uskodit, predsa len, strojček pre psy je úplne iný..... aspon moja rada 🙂

jaass
8. apr 2020

@karhu lidlacky strojcek je uplny blud. lacny šmejd

veronykacs
8. apr 2020

my yorkshira strihame tiež s normálnym a ide :D bez problémov a pes len tak postáva, takže ho to isto ani nebolí

lienocka258
autor
8. apr 2020

dakujem krasne vsetkym za odpovede 🙂

sofistikovana123
8. apr 2020

Prosim ta nestrihaj ho. Toto je psik, ktoreho ostrihali majitelia, lebo im to podavalo ruky. Pouzili ludsky strojcek, proti smeru rastu srsti. Psik sa z toho nedostal. Srst mu nerastie, upchali sa mu pory a vzhladom na to, ze nema kozu chranenu srstou, zacala mu hrubnut- slonia pokozka....
Radsej zober hreben a psika poriadne uces. Maltezaky, pokial maju dlhsiu srst, si vyzaduju kazdodenne cesanie, aby si sa vyhla dredom a zamotaniu.
Salony budu co chvila otvorene, vydrz to, skody co spravis kvoli 2 tyzdnom ziadny salon uz nemusi napravit....

sofistikovana123
8. apr 2020