Caute , prosim vas baby ak je tu nejaka peroxidova blondina ktora sa davala odfarbovat aj v tehotenstve napiste mi prosim spravu.. dikes 😁😂
@kakali10 ja sa odfarbujem.
@malinajahoda a v pohode ? Lebo ja som pred tehu mala ombre , uz to mam dost vyrastene tak by som si to rada dala dotiahnut, vsade citam ze peroxid je agresivny v tehotenstve a neni dobre ked sa vdychuje .. to je trosku prehnane nie ? Tak isto ako babatku neublizi ked sa raz za cas ocitnes v zafajcenom priestore tak by nemalo vadit ani toto
Ja som sa odfarbovala v tehotenstve viac krat (aby som neprehnala maximalne 3 ) 😀 aj par dny pred pôrodom ked som sa farbila cez nos a usta som mala rúško ale tak teraz su hocijake farbi čo nesmrdia. A nič sa nestalo možno mohlo ale nestalo. ono sa to skor neodporuca kvôli tomu že by farba inak chytila. tak smelo do toho ono cloveku ktory si dava uplne na vsetko pozor v tehotenstve sa stane skor horsie ako nam nezodpovednym lebo si peroxidom farbime vlasy 😝
@kakali10 ja som sa aj v tehotenstve normálne odfarbovala. Nebudem predsa chodiť s 9 mesačnými odrastami. Jaj co všetko je agresívne. Normálne funguj ako aj doteraz.
@kakali10 Ja som si po prvom trimestri dofarbila odrasty s palette BW12 (dávala som si Bw12 a Bw10) nie je to čistý blond, ale chcem povedať, že už viem, prečo sa to farbenie v tehu neodporúča (okrem toho že ten smrad chemikalie škodia), farba mi skoro vôbec nechytila, takže tie 4 cm dofarbené odrasty a teraz nových 2cm vlasov mojej prirodzenej farby mi robia akurát tak ombre v porovnaní so svetlou polovicou hlavy, ale tak čo už. Ja teda neodporúčam, ak tak, určite u kaderníčky si to dať spraviť kvalitnými farbami, ale ani tam nie je istota, že to chytí presne ako predtým.
@synthiarowley hej ale rec je stale o farbach, tie na vlasoch nemusia chytit tak jak maju. Ale ja hovorim o cistom peroxide, ten predsa nemoze mat iny vysledok ako “vybielenie” vlasov. A dam si ich odfarbit u kadernicky ako vzdy, keby som si to robila doma tak mi zhoria vlasy 😂
@kakali10 az neskôr som prečítala že píšeš 'odfarbit nie farbiť'. čistý peroxid som na vlasoch nemala,iba raz na melire a to nie ako tehotná, tak neviem.ja by som sa bala skôr že môže byť zmenená intenzita odfarbenia, že to bude do žlta a nie vždy čisto bielej blond.. som zvedavá, daj potom vedieť.
Ja som sa farbila keď som bola tehu