Permanentný make up obočia

mia002
2. apr 2014

ake mate skusenosti a ste spokojne?vaham ci si to dat.ako ste vyzerali den po aplikacii.asi nie je vhodne ist medzi ludi.mali ste to dlho zacervenane?

tatiana7777
2. apr 2014

Ahoj ja mam, 2.rok, ja som chodila v pohode medzi ludi 🙂 nemala som problem s cervenou kozou skor mi vasila ta silna vrchna farba kt.sa ale potom osupe a ostane prirodzena. A hlavne vyber dobre studio 🙂

tatiana7777
2. apr 2014

Este doplnim: pred letom nie v lete telo reaguje horsie v teple a nie ked mas menzes, aby Ti to moc nekrvacalo.

zuzi_33
2. apr 2014

@mia002 Ja ho mam uz asi 6 rok, kazde 2 roky treba ist doplnit, lebo farba vybledne... prave teraz sa chystam znova. Ja osobne poviem, ze ani den som nelutovala ked som sa preto rozhodla. Mam riedke obocie, bez tvaru, stale som si musela dokreslovat a ked som si dala len nafarbit, vydrzalo mi to tak 1-2 dni a hned po farbeni som vyzerala ako "dracula" 😀 , takze tetovanie ma "zachranilo". Ja urcite odporucam! 😉
Chodila som normalne medzi ludi, nevyzeralo to vobec hrozne, bolo sice troska vidiet, ze sa tam "nieco" robilo, ale to vobec nevadilo, ked zisli 😒 chrasticky vyzeralo to uplne super.

mia002
autor
3. apr 2014

a robili aj testy pred tym na alergiu

tatiana7777
3. apr 2014

@mia002 nie popytala sa nejake veci okolo

kamicasso
6. okt 2015

Takze damy dovolte aby som Vam dal aj ja nejaku inspiraciu. Tato praca je z Kosic - Mikropigment studio Kami Casso. Studio sa specializuje na mikropigmentaciu: 3D obocie, Ocne linky, Pery, Vlasy. Rekonstrukcne tetovania: Upravy jaziev, prsnych dvorcov, vitiligo, repigmentacie, atd. Pracu vykonava umelecky tater s takmer 20rocnou praxou a posledne 3 roky sa specializuje vyhradne na ukony spomenute vyssie. Kontakt: http://www.permanentny-makeup.eugo.sk

sturova1
24. okt 2015

Ahojte, musím sa pochváliť, ako mnoho žien, ktoré si nechali urobiť permanentný make-up u Veroniky Kocianovej v Bratislave, http://www.beautystudioveronika.sk/. Asi jediná skutočná profesionálka na SK, čo sa týka komunikácie, práce i vedomostí. Má vyštudovanú zdravotnícku školu, čo bolo pre mňa TOP. Môžem iba odporučiť, má vytetované tisíce žien a tomu zodpovedá aj jej úžasná práca!!! Prikladám moje foto ;)

beautystudioveronika
12. nov 2015

Pozor na amatérov a neodborníkov v tomto obore, zodpovedne si vyberajte, kto vám vytetuje permanentný make-up, aby z toho nestala doživotná trauma, nemuseli ste podstúpiť bolestivé odstraňovanie laserom, po ktorom zostanú jazvy navždy. Ak je prmanent natetovaný plytko do pokožky-1,2mm, tak sa dá opraviť odstránením a následne natetovaním nového permanentu. Ale ak je natetovaný do hĺbky 2-3mm, dá sa povedať, že ide o trvalé tetovanie (navždy) a tu pomôže iba odstránenie laserom. Prikladá fotografie žien, ktoré trpia pre svoj vzhľad a zopár z nich ma osobne navštívili 😉
http://permanentny-makeup.eu/

miladicka
6. jan 2016

Ja som v siestom mesiaci a bola som na tetovaní permanentu u Veroniky Kocianovej, www.beautystudioveronika.sk. Je to profíčka, ktorá sa vyzná úplne najlepšie, robí to už nejaký ten rok. Pre mňa bolo dôležité, aby som videla recenzie a fotky. Tiež ma potešilo, že má vyštudovanú zdravotnícku školu a teda viem, že sa vyzná v liekoch, pokožke atď.

Nerada riskujem a tak som verila v to, že je naozaj profesionálka. Cenovo prístupná pre každú ženu, komunikácia ne vysokej úrovni, panuje tam kľud, pokoj, čistota a hygiena. Tetovanie bolo úplne bezbolestné tak, ako aj avizuje už pri objednávaní sa. Pracuje v Hotel Bratislava na 3.poschodí.

Výsledok predčil moje očakávania a po mesiaci vidím konečný výsledok, ktorý stojí za to. Vrelo ju odporúčam. Neriskujte so svojím výzorom, tetuje sa do pokožky a v hre je váš výzor, tak navštívte radšej profíka! Pozrite si jej fotky http://beautystudioveronika.sk/

jovani
23. jan 2016

Sikovna kozmeticka robi skvele permanentny makeup ciarkovanou metodou v Bardejove, ochotne vysvetli pri prvej konzultacii vsetky nejasnosti a hlavne ma fotky svojich zakazniciek, vysledok stale spokojne zeny....obocie pekne predkresli, ked suhlasite ide sa na vec uplne bezbolestne.
https://www.facebook.com/kozmetikasolariumVNB/

kikass
18. feb 2016

Takéto obočie Vam spravia na západe SR, okr.GA, v Sládkovičove, viac fotiek a info nájdete na FB v skupine salonu,...pridajte sa aj vy k nám pod názvom " Kozmetický salon KRISTIN"

tina2222
21. jan 2017

Veronika Kocianová, kráľovná a elita, odborníčka s 200% výsledkom, ktorá sa schováva za svojho manžela (asistenta) a keď sa jej snaží dovolať nespokojná zákazníčka, tak nemá záujem komunikovať. Pani Kocianová, keby ste mali čisté svedomie, tak nemáte problém komunikovať so zákazníčkou aj dva mesiace po vyhojení. S hrdosťou vystavujete fotky s čerstvo vytetovaným obočím, prezentujete sa ako najlepšia kozmetička na svete, ale prečo nedáte foto aj mesiac-dva po vyhojení? Dávate vyplniť zákazníčke dotazník spokojnosti s tetovaním, aby ste mali dôkaz, že odchádzala spokojná. Áno, hneď po tetovaní je to super, ale po dvoch mesiacoch ledva vidno čiarky, až nejaké vôbec zostanú, načo sa hneď ohradíte tým, že to nie je chybou kozmetičky, ale nesprávnym ošetrovaním samotnej zákazníčky. Už len to Vaše prezentovanie seba samej je smiešne, neprofesionálne a prehnané. Neznamená, že keď máte vyštudovanú zdravotnícku školu, tak musíte byť jednoznačne TOP! Neznesiete žiadnu kritiku a za svoju pracu nechcete niesť žiadnu zodpovednosť! Keď Vám niekto napíše negatívnu recenziu na fb, tak namiesto rozumného vysvetlenia ho jednoducho zablokujete. Dlho som sa rozhodovala ku ktorej kozmetičke pôjdem, nakoniec som si vybrala Veroniku Kocianovú, vďaka Vašim recenziám, ktoré si na 200% píšete sama aj s Vašim podareným manželom. Nehovorím, že nemám ani jednu čiarku, ale vďaka recenziám a Vašim prezentovaním sa, som si to obočie predstavovala úplne inak. Samozrejme, že potrebujem korekciu, ktorú má každá kozmetička v cene, ale do Vášho salónu už nevkročím! Nemám problém dať 80 eur za korekciu, ale do Vášho vrecka by som už nedala ani cent! Moje obočie nie je hodné 120 eur! Veroniku Kocianovú v žiadnom prípade neodporúčam, ani keby bola jediná pod slnkom! (čo sa aj tak prezentuje)

alzbetka530
24. jan 2017

Dobry den chcem sa opytat ci niekto vie poradit kontakt na trvalý permanentný make up obočia?

kikass
24. jan 2017

@alzbetka530 trvaly neoporúčam, ako kozmeticka....trendy sa menia, moda tiez...casom sa vam prestane páčiť tvar,...a ked si date vytetovat napr.hrubšie obočie, z neho už tenšie neurobíte..

phibrows
22. apr 2017
kikass
22. apr 2017

taketo robim ja, okr.GA

vladenasoukupova
14. nov 2018

Ahoj, já jsem prošla metodou vláskování a nevím teda jestli je to mnou, ale hrozný zážitek 😂. Tím myslím průběh pro mě. Jsem na obočí hodně přecitlivělá. Nebolelo to teda, ale takový divný pocit a ještě teď mám z něho husinu 😀. ALE výsledek stál za to. Bohužel je to již pár let a foto nemám. Každopádně se baby hlavně svěřte do rukou někomu, schopného je to záležitost (u mě) na 3 roky.. Já jsem tenkrát byla v Praze uhttps://www.permanent-makeup-praha.cz/permanent... a maximální spokojenost. Příští týden jdu na linky 🙂

monula20
14. nov 2018

Ahojte ja som ho tiež absolvovala 2x a vyzeralo to super..No na koniec keď už bolo zahojene a chrasticky opadli my žiadne neostalo..farba sa mi vôbec neudržala.. ani 1 ani 2 raz a to som bola u 2 roznych na tetovani.

radynadzlato
17. dec 2021

@mia002 Ahoj. Zacervenane je to dve hodiny. Medzi ludi mozes hned ale ak si na seba citliva 4.a 5. den si vezmi volno,vtedy schadzaju chesticky s farbou=nerovnomerne.
Diamondface - salon ,pozri fotky hojenia

lenuska9999
16. apr 2023

Vidím, že je to už staršia téma.. ale baby, tie ktoré máte permanentny makeup obocia , ako dlho vám to vydržalo pekne ?? Viem, že po čase sa farba vytratí. A akou metódou mate ?? Ja idem na microblading s toenovanjm ku fakt veľkej profesionalke, kde som čakala na termín skoro 2 roky. Ale je mi ľúto tých peňazí (200e) ak mi to možno vydrží len rok