Tak som bola konecne v pepcu v Kosiciach na nakup ... celkom ok ... avsak brala som veci s tym ze ich uz nepridem vratit ... chcem sa stranit tomu trapnemu pocitu ... kamaratka byva v Humennom a kupovala raz detom nejake veci ... isla platit ale pri pokladni platila este nejaka pani tak sa pozerala pri pokladni na nejake bytove doplnky .. k pokladni prisla taka blondina ta pani pri nej chcel anieco vratit a ta blondina sa tvarila otravene neochotne mala popri tom komentare ... kamaratke stacil ten pohlad zakaznicky cela cervena zahanbena bola a to len isla tovar vratit co by malo byt samozrejmostou ked je tovar v poriadku ... predavacky su vraj zlate pomozu stale ale to vratenie no koment... zazil uz toto niekto? 😖
Pisem len co mi rozpravala kamaratka ... bezna vec ... stava sa ... ale ked clovek si kupi nejaku vec zaplati za nu a donesie ju v povodnom stave myslim ze nie je dovod na krutenie nosom ...
nemyslím si, že zrovna v Pepcu robí nejaká skupina predavačiek, ktoré sa tvári pri vrátení tovaru nejako špeciálnejšie ako v iných v obchodoch 😀 😀
To ksichtenie je inak zjavne dobrý psychologický a výchovný ťah 😎 Nejeden zákazník sa ho zľakne a do budúcna si svoje akože nevhodné správanie radšej rozmyslí 😀 Nuž, tak buď si idem za svojim ( a tú chvíľu vydržím i pohľad na spuchnutý ksicht predavačky s tým, že sa už poprípade v danom obchode nikdy neukážem) alebo sa zmierim s faktom, že mi doma ostane niečo, čo môžem akurát tak vyhodiť, lebo to viac nepoužijem....
aj keby tam bola neviem aka predavacka by som to isla vratit.. vsak predavacky v dnesnej dobe su vsetky ofuknute
@ladynatalia - a aký máš problém? 😕 😕 😕 Chceš vrátiť tovar a hanbíš sa? Či? Prepáč, ale je to dosť nezrozumiteľné, čo píšeš.