Ahojte baby viem ze to tu mozno.nepatri ale opytam sa mam z pepca dva hrnce neboli najlacnejsie jeden stal 15€ druhy 23€ a obidba su z vnutra poskrabane. Myslite ze mi to reklamuju ?
To vážne mate ľudia toľko peňazí keď kupujete hrnce v Pepcu ?
Kolko.je od reklamacie?
Este som neboka reklamovat
@klarissa25 ano 🙂
@klarissa25 bohuzial nemohla som rychlo kupit hrnce tak som kupila tam myslim si ze v pohode cema
@dzarika myslela som to trochu inak..ale to je jedno
@klarissa25 neviem, načo.su potrebné tieto ustipacne reči. Ja som mala aj drahe hrnce aj lacné. Záleží strašne od veľa faktorov, intenzity varenia,.ako sa o to staráš. Ja mam aj deti, ktoré varia. Napríklad, panvica mi vydrží tak 3/4 roka. Ci je drahá ci je lacna
@dzarika V Pepcu by som hrnce nekúpila. Ako sa vraví: Nie som taká bohatá, aby som si dovolila kúpiť lacné veci
@hipuska ona by neprezila keby nedala ustipacny komentar. Ale na seba sa nepozrie
Neviete citat,alebo nerozumiete? Ona sa nepyta ci by ste v pepcu kupili hrnce. Pyta sa nieco ine 🙆🙆
@dzarika skus,ale neviem ci pochodis. Ja ma rozne hrnce,za rozne ceny a poskrabane niektore su tiez
Dôležité je, či sú poškriabané z dôvodu nekvalitného materiálu, alebo tvojím používaním. Skúsiť vždy môžeš, ale musíš rátať aj s tým, že ti to neuznajú.
a keď si ich kupovala,to si tie škrabance nevidela?
@dzarika Ak máš od toho účtenku skús. Tam sú väčšinou veľmi milé, ochotné.