Ahojte,
koľko vydrží sušená torta bez chladničky?
Potrebujem ju zobrať na cca 10 hodinovú cestu a cez deň.
Ďakujem, tak dúfam, že nebudú horúčavy, 20.06. je ešte ďaleko.
Ak by si sa bala horucav a masloveho kremu tak tortu v krabici daj do vecsej a odspodu a zboku obloz ladovymi sackami
My mame v aute prenosnu chladnicku ale kym sme nemali a chodili sme na dlhe cesty alebo aj cely den na kupko tak sme mali taku tasku iba akoby alobal bol vnutri a do toho som vzdy hodila tie modre stvorce co date do mraznicky a ono to drzi chlad. Ked by ste aj nemala taku velku tu tasju tak v supermarketoch pri pokladni mavaju take akoby igelitky a je to na chladeny tovar a tie niesu ani drahe. To si mozte nejak pozliepat aby sa vam ta torta tam zmestila a k tomu tie kocky .Nejak tak by som to asi riesila ja 😊penova torta by sa asi pokazit nemala ale ak bude horuco tak ten krem cim je to pospajane by mohol zmeknut a mohla by sa poposuvat ta susienka na tom ak viete co myslim 😂
@sandral ja som.brala ocinovi v novembri zo Žiliny do Zvolena asi 4 hodinová cesta aj s prestávkami a dosť stratila formu :/ ja si.myslim že v tomto.teple sa ti rozpustí..predsa je ten maslový krém ..teda až taký robíš. Ja som mala maslový...ešte.ma napadlo až idete autom tak do autochladnicky a máš vybavené 🙂
@sandral podla mna by mala vydrzat. Tam v podstate krem moze zmaknut,ale nemyslim si,ze by mohol byt iny problem s nou.. moja naj torta je prave susena a akurat som dostala na nu chut😀