Penová (sušená) torta

sandral
7. jún 2018

Ahojte,
koľko vydrží sušená torta bez chladničky?
Potrebujem ju zobrať na cca 10 hodinovú cestu a cez deň.

bibyke
7. jún 2018

@sandral podla mna by mala vydrzat. Tam v podstate krem moze zmaknut,ale nemyslim si,ze by mohol byt iny problem s nou.. moja naj torta je prave susena a akurat som dostala na nu chut😀

maruski99
7. jún 2018

@sandral tak to si potom vhodnú tortu vybrala..lebo penová torta ti vydrží bez chladničky, no samozrejme nemôže byť moc veľké teplo!

sandral
autor
7. jún 2018

Ďakujem, tak dúfam, že nebudú horúčavy, 20.06. je ešte ďaleko.

cacianka
7. jún 2018

Ak by si sa bala horucav a masloveho kremu tak tortu v krabici daj do vecsej a odspodu a zboku obloz ladovymi sackami

selest
7. jún 2018

My mame v aute prenosnu chladnicku ale kym sme nemali a chodili sme na dlhe cesty alebo aj cely den na kupko tak sme mali taku tasku iba akoby alobal bol vnutri a do toho som vzdy hodila tie modre stvorce co date do mraznicky a ono to drzi chlad. Ked by ste aj nemala taku velku tu tasju tak v supermarketoch pri pokladni mavaju take akoby igelitky a je to na chladeny tovar a tie niesu ani drahe. To si mozte nejak pozliepat aby sa vam ta torta tam zmestila a k tomu tie kocky .Nejak tak by som to asi riesila ja 😊penova torta by sa asi pokazit nemala ale ak bude horuco tak ten krem cim je to pospajane by mohol zmeknut a mohla by sa poposuvat ta susienka na tom ak viete co myslim 😂

lubik87
7. jún 2018

@sandral ja som.brala ocinovi v novembri zo Žiliny do Zvolena asi 4 hodinová cesta aj s prestávkami a dosť stratila formu :/ ja si.myslim že v tomto.teple sa ti rozpustí..predsa je ten maslový krém ..teda až taký robíš. Ja som mala maslový...ešte.ma napadlo až idete autom tak do autochladnicky a máš vybavené 🙂

sandral
autor
8. jún 2018

@lubik87 Ďakujem. Nie ja ju robím, ale je to maslový krém. Je veľká, akurát do väčšej krabice ju môžem dať, plus ľad. Na 50 - ku je beriem.