Pelargónie - ľudovo muškáty

anika234
18. júl 2017

Práve mám doma muškáty od mojej maminy idú zatepľovať panelák a tak ich dala dovnútra na 4 dni cca, potom som si ich zobrala a zavesila som si ich v záhrade ale všimla som si že púčiky sú nejaké obschnuté a tie ktoré by sa mali otvoriť nejako vädnú, priložím aj foto prosím poraďte mi čo by som s nimi mala robiť. Pekný deň! ☺

anika234
autor
18. júl 2017

Ešte pripíšem že na tej foto to moc nieje vidieť že sú trošku uvadnute takže to ma mrzí :/

clara474
19. júl 2017
Používateľ clara474 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od clara474.

To je len zmena klimy, tu kvety velmi nemaju radi. Ale to nevadi, muskaty su odolne a rychlo sa preberu. Nedavajte ich na priame slnko na cely den, skor do takeho polotiena, aby to pre nich nebol az taky sok. A neviem ako sa o nich starate a ci pouzivate nejake hnojiva, ale ak nie tak ich urcite trocha prihnojte alebo taka vitaminova bomba je pre nich ked date do kvetinaca bananovu supku. Alebo kavu. Ked ich nenapadla nejaka plesen alebo take nieco tak o chvilu budu fit :D. Ak by ste zhanali take drobnosti do zahrady ako kvetinace napriklad tak http://www.kuponyzdarma.sk/4home-sk/ s tymto sa to oplati. Lebo vasim muskatom by mozno pomohlo keby ste ich presadili, zvadnute mozu byt aj preto.