Pekný strih na úpravu dlhých vlasov

kurucka93
21. feb 2014

Žienky, chcela by som sa poradiť ohľadom vlasov. Mám pekné husté vlasy po zadok a niekedy už ma fakt prestávajú baviť, je s nimi veľa roboty, ale je mi lúto ich dať dolu. Viete mi poradiť nejaký pekný strih, ale tak aby som nedošla o veľa vlasov? A tiež aj nejaké jednoduché účesy, lebo napr. v práci ich nosím v drdole a sama vidím že im to nerobí vôbec dobre, poprípade dať linky, obrázky.... Ďakujem 🙂

macamac
21. feb 2014

@kurucka93 krásne vlasy 😉
ja som nosila takéto tiež dlho, husté, pevné,...
nedávno som mala tak nad pás dĺžku,ale už som si pripadla v tom ako myška, že stále rovnaká, bola som unavená už zo seba 😀 😀 z farby aj z dĺžky
a tak som celkom radikálne z tmavšej blon, alebo teda z plavej farby prešla na hnedú, potom na tmavú a strih mám taký, ako v pase 😉
super sa to udržiava a cítim sa konečne tak "inak"
zmena je zmena 😉
sú to len vlasy a v najhoršom - zase dorastú 😀 😀 😉

lucinocka
21. feb 2014

@kurucka93 ja som mala niekedy podobne a strihla som to skoro na jezka :D cakam roky, kym mi dorastu a potom ich stale seknem na chlapca 😀 Ja by som ich dala postupne zostrihat, odlahci ti to hlavu, budu vyzerat nadychanejsie a aj vysusis ich rychlejsie... v podstate ti dlzka ostane len horne vlasy postupne zostrihaju

kurucka93
autor
21. feb 2014

@macamac ďakujem 🙂 A nezredli ti vlasy keď si takto zmenila farbu, alebo nepocituješ horšiu kvalitu? šak toto, aj ja si pripadám už ako taká šedá myška, aj ja potebujem nejakú zmenu, lebo sú veľmi ťažké, a už sa mi aj strašne ťažko češú a umývajú, dajako ich prestrihať a spostupniť, lebo ako som písala je mi luto ich dať úplne dolu.

kurucka93
autor
21. feb 2014

@lucinocka No presne nad týmto rozmýšlam, len aby mi ozaj nezobrala kaderníčka z dlžky, lebo mám jednu takú zlú skúsenosť že z podstrihnutia mi nakoniec zosekala poriadny kus, lebo ich nevedela na oboch stranách narovno ostrihať, tak furt dorovnávala a odstrihávala až som ostala zhrozená čo to so mnou porobila.

macamac
22. feb 2014

@kurucka93 nie, nezredli 😉 hustota vlasov je dedičná a ja sa farbím už od mladi a zvládajú to
ja si ich dokonca žehlím, lebo aj po zostrihaní a preriedení tými riediacimi nožnicami ich mám po umytí ako lev 😀 😀
a mám ľahšiu hlavu 😉

maria1989
22. feb 2014

@kurucka93 niektoré baby by platili zlatom za také krásne vlasy 🙂

le27
24. feb 2014

ofinka do boku a do postupna tak decentne ako napr na tejto foto - ak teda nie si pre radikalnu zmenu.. a spodok rozhodne do "V" 🙂

jana1302
18. jan 2015

Tak tento strih je naozaj vystizny!cisto la famme.Necham sa aj ja inspirovat..

liebling98
18. jan 2015

@kurucka93 máš krásne vlasy!