Ahojte, minule som čítala krásny článok o tom, aké maličkosti robia muži pre svoje milované, aby im dali najavo, že ich ľúbia. V tom článku bolo napísané, že jedna žena vždy keď ráno v zime vstane, má oškrabané auto, lebo jej ho očistí priateľ pred tým ako ide do práce. Ďalšia spomínala, že keď sa bála šoférovať a nevedela nikam trafiť, jej priateľ išiel vždy popredu pomaličky a ukazoval jej cestu. Ďalšia hovorila, že keď umýva riad, jej muž k nej príde a odzadu ju silno objíme a pobozká na vlasy. A pre mňa taká krásna intímnosť je, ak si spomínate na seriál Sex v meste, keď Carrie hovorila o kútiku v Aidanovom podpaží, do ktorého sa tak rada schúlila. Robia pre vás muži podobné veci alebo máte nejaké rituály, napr. ze vždy pozeráte telku v objatí?
robieva toho dosť...ak má náladu...ale nie sme spolu ešte tak dlho, uvidíme po rokoch...
To je dobrá tema.My sme manželmi cca 15 rokov,a zo začiatku to nebolo také dobré ako teraz.Postupne sme sa zladovali a učili spolu žit.Co ma baví na nom,že cez víkendy/ked je teda doma,lebo chodí na turnusy/ varí iba on,a čo si na nom velmi vážim je že ked prídem z práce/a on je práve doma/ už mám naložené na tanieri a jeme spolu-to je niečo tak pekné,že mi to ani nikto neverí.Začne varit trochu neskor,aby som to mala teplé-čerstvé a on teda obeduje kvoli mne neskoro poobede.Alebo čo ma ešte napadá rád mi kupuje kvety,nehovorím že každý den,ale všetky sviatky,meniny,narodeniny ma poteší ešte aj darčekom.Dufam že mu to ešte dlho vydržíííí 🙂
My sme s manzelom 20 rokov a mame 4 deti, je stale gentleman , nikdy ma nenecha nosit tazke nakupy, otvara dvere, vecer donesie deku, prikryje, alebo uvari mi len tak dobru kavu lebo vie ze kavu milujem, spravi pre radost palacinky
@mimol
konečne pekná téma okrem tých rozvodov,rozchodov,tehotenstiev,ovulácii,výtokov,nárokov na príspevky,materské,rodičovské... a iných 5x denne omieľných vecí...
chválim 🙂
na vzťahu sa tvrdo a dlho pracuje.buduje sa úcta,pekné slovo,pomoc nezištne,pokora,neha a láska...
niekto to vzdá rýchlo,niketo vydrží v dobrom aj v zlom...
môj manželík je hrozná vtierka,stále by sa len stískal,objímal,bozkával,túlil...😀 😀
nikdy si neodpustí ked ide okolo mňa aby ma vystískal,pobozkal ,,obťažoval ,, pri varení 😀
spíme vťždy na lepení na sebe,vždy mi zakryje kríže aby mi neprechladli 😀
máme pravidlo,že cez víkend ktorý vstane skôr,urobí tomu druhému raňajky s kávou,pomáhame si v domácnosti,s deťmi,ked je v obchode,zavolá či treba niečo kúpiť,ked niekto z nás odchádza z domu,vždy všetkým dá pusu,,pre istotu,, ak by to bolo naposledy čo sa vidíme...
atd atd atd
@dominika6 Wow, gratulujem a konecne rada pocujem, ze partnersky vztah prichodom deti nekonci. Lebo co tu castokrat citam tak ked sa narodi dieta, partner ide bokom. Aj ked chapem, ze prichodom dietata sa vela veci zmeni, partneri by sa nemali zanedbavat. Ved partner s vami zostane do konca zivota. Dieta sa osamostatni.
Moj muz sa na mna pozera ked spim. Spolu sme iba 6 rokov zatial. Ale tiez ked prejde okolo mna tak si musi tapnut, alebo sa obtriet, alebo aspon nejaky kontakt.
@mimol
akože jasné že boli aj depky na materskej,aj nástup do práce po materskej,stresy,7x sme sa sťahovali,manžel chodil aj na týždňovky....aj padlo slovo rozvod v hneve, ale všetko sa prekoná,ak je láska a vôľa...
sme spolu pomaly 18r. z toho 13r manželia a stále na vzťahu pracujeme,robíme kompromisy,ukludnujeme jeden druhého,ked má ten druhý depku alebo zlú náladu,predchádzame hádkam tým,že si vopred všetko dohodneme,plánujeme a aj ked mne sa nechce,on sa chce stááááále rozprávať o nesmrteľnosti chrústa a rozoberá plány na najbližšiu 5. ročnicu 😀 😀
Jasne ze toho robi veci ktore mi robia radost.. Neni nad to ked clovek dojde s roboty je navarene upratane dieta obriadene.... Na privitanie velka pusa slova typu milujem ta.... Niet nadto ked rodina funguje ako ma ked muz dava najavo ako je zena aj dieta su prenho najdolezitejsi ludia v zivote... Krasny pocit😀
Neviem si na nič spomenúť.........Vždy ma len pekne naserie. 😉
Moj manzel mi stale kazde rano robi caj, je to taky maly ritual. Vstane o nieco skor ako ja a prinesie mi ho do postele.
Robil to uz ked sme spolu chodili. A este mi z nejakych pricin rad umyva vlasy 🙂
moj muz mi varieva rano kavu,ked sa da vzdy spolu jeme,chodime na prechadzky,rad ma oblapa zo zadu,ked umyvam riad.vecer mi masiruje nohy,robieva mi tie zdrave drinky...aj ked väcsinou sa nedaju pit 😒 a milion dalsich drobnosti....
@ingelika78 môj manžel nevie pochopiť, ako môže niekto v posteli jesť/piť s neumytými zubami 😀 😀 Pre neho je ranné neumytie znamená životnú hrôzu, takže takéto niečo som nikdy nevyskúšala, lebo manžela by som na to nenahovorila, ale chcela by som 🙂
@natalym frajera nemám, takže by mi to nemal kto priniesť do postele a keby som si to mala nosiť do postele sama, to je nejaké divné, nie? 😎 Ja by som to chcela tak poromanticky ako @ingelika78
@0silvia0 Fuuha tak to je velmi strict 🙂 . No jest nejem v posteli ani ja, vypijem si caj, prebehnem pritom e-maily a sup do sprchy. Mne sa tak akosi den lepsie rozbehne.
@mimol je to velmi pekne ked sa takto pary chovaju aj po dlhsom case ked spolu uz ziju. Ked mozem povedat o mne s manzelom tak zaciatky sme mali naozaj krasne ale ja sa nemozem stazovat ani teraz. My mame zase taku tradiciu ze vzdy v nedelu mi pripravi ranajky, je to take mile od neho a ja som si uz zvykla ze aspon v nedelu nie je vsetko na mne 😉
Tu je ten clanok 🙂 http://casprezeny.azet.sk/clanok/106551/najkraj...
no možno kedysi. ....Teraz sme radi keď zaspia deti a je v dome konečnéééé kľud....ten Božský pokoj....