Pekáreň Tesco

14. okt 2021

Caute. O kolkej je u vas v hypermarkete tesco vylozene pecivo?
Otvaracia doba:6:00 a o 6:30 skoro ziadne pecivo. Nemaju to v pekarni v tescu tak, ze maju zaciatok skor, aby uz o 6tej bolo vylozene pecivo?

julie19
14. okt 2021

Teta brigáduje v tescu v pekárni a chodí na 5:30 ... ako to je s vykladanim pečiva to neviem🤷‍♀️ Ale je to menšie Tesco nie hypermarket

queenofdisaster_7
14. okt 2021

U nás sa chodí na 6, ale je vychystané dosť, lebo sú nočné

liz_lemon
14. okt 2021

ja mam skusenost s Tescom, ze otvarali sice o 6, ale este ani o 8 nemali pomaly nic vylozene, ani pri tych pultoch so sunkami

janetinka27
14. okt 2021

u nas v malom tescu byva uz rano pecivo vylozene. maso otvaraju az o siedmej, lebo to je osobitna prevadzka a tam o siedmej este len zacinaju vykladat, ale kedze ludia zacnu kupovat krajane sunky atd, tak predavacky nestihaju vykladat maso, takze dlho trva, nez sa objavi prva "flakota". ale pecivo uz byva

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maialeo
14. okt 2021

V každej predajni je stanovené, ktoré produkty musia byť k času otvorenia na pultoch a rovnako tak večer, do ktorej musia mať niektoré produkty... napr. Billa to má tak, že rožky a chlieb aspoň jeden druh musia mať na pulte do 18:30, následne už nedopekajú.

liz_lemon
14. okt 2021

@miriam11 ja som pisala niekolko staznosti, a vzdy mi velmi pekne podakovali za podnet, a tym to aj skoncilo