Ahojte, chcem sa Vás opýtať, či je možné po ukončení Bc. si urobiť pedagogické minimum. Alebo môže sa to až po ukončení Mgr....Študujem sociálnu prácu a teraz končím Bc.
@simona1493 Pozri si aj samotne studijne programy fakult, kde by si si to pedagogicke minimum robila. Ja som si spravila este v ramci magisterskeho studia, tam sa to nazyvalo: doplnujuce pedagogicke studium popri studiu odboru ...
jaya47 a nerobila si to nahodou na Vysokej skole zdravotrníctva a soc. prave sv Alzbety?
cerez ale tvoj manzel mal titul Mgr?
@simona1493 Nene, na matfyze a uz davnejsie.
@simona1493 Manžel už mal Mgr.
pedagogicke minimum sa dá spraviť až po Mgr., resp. zarovno študovať na Mgr a popritom si urobiť minimum. Dá sa to na sv. Alžbete, ale podmienka je ísť dalej na Mgr.
až po 2. stupni VŠ, ani školy by to neuznali
@simona1493 minimum si ja robim sucasne pocas Mgr. Studia. Su to styri semestre cize dva roky a je to tak jednoduchsie, lebo pri ukonceni skoly budem mat rovno uz aj minimum. Aspon my sme tu moznost mali, studujem na UPJS v KE. Po vysokej sa da tiez, ale to uz je spoplatnene. A myslim si, ze minimum iba s Bc. sa robit ani neda, bud musis sucasne alebo po studiu.
@simona1493 Manžel má vysokú školu obor sociálna práca Mgr a vzhľadom k tomu, že robí v zariadení, kde nemal úplné vzdelanie musel si dorobiť pedagogické minimum 2 roky a teraz končí po ďalších 2 rokoch špeciálnu pedagogiku. Takže je to možné.