Poprosila by som vás dievčatá informácie o štúdiu na Prešovskej pedagogickej fakulte.Uvažujem nad extérnou formou štúdia buď špeciálnu pedagogiku,alebo predšk. a elementárnu pedagogiku.(4 roky na Bc.)Ako je to s prijímačkami.Robia sa nejaké talentovky? ak áno aké ,alebo niečo podobné?Dočítala som sa,že sa získavajú body za priemer z vysvedčení a za maturitu.Ktoré dni a ako často chodíte do školy,ako dlho ste v škole,ako to je zo skúškami?Dochádzala by som z Ke.Je náročná táto škola?Bola by som veľmi vďačná za každú informáciu.
Ja mám už 41 neviem či nieje neskoro púšťať sa do toho ,či budem mať potom vôbec uplatnenie
nikdy nie je neskoro
Nepracujem 20 rokov ,ani niesom momentálne nútená ísť do práce,len som tak rozmýšľala do budúcnosti ak by náhodou,ale rozmýšľam ,že kto ma bude už potom asi chcieť vziať do práce toľko ročnú a bez praxe ☹
Ahojte je tu niekto kto studoval alebo studuje na predskolsku a elementarnu pedagogiku v PO? Potrebujem nejake info... dakujem
Ahojte chcem sa opytat ci mi vie niekto poradit ako ma vyzerat pracovny list z matematickej pripravy v predskolskej edukacii... prvy rocnik externe.. dakujem
Ahoj, Aj ja uvazujem nad studiom. Tiez by som isla externe. Nerobia sa talentovky iba vypočítjú priemer. Chcela by som pracovať v Mš.