Aky mate nazor pripadne skusenost s tymto produktom?
aj ja mam -nechcala som si cisto len vajce a som spokojna... 😀
som mala velke balenie - 2vajcia akooopec brusiek - takze dalsie vajce aj s bruskami som dala mame,//ona najprv ,ze sa nezohne k nohe,ma problem s klbami aj ma nadvahu🙂//,ale potom mi volala,ze si robila pedikuru a ze je to super,aj brusky....pekne si vynechtovala lozka a tak.... 🙂
moja mama to zakupila... a pred par dnami som mala moznost vyskusat celu sadu... kedze na pedikuru nechodim, tak som bola s touto sadou veeelmi spokojna. V sade su dve "vajicka" takze mame kazda svoje, mamka ho vyskusala a bola spokojna
podla mna to je ako kazdy iny pilnik na nohy len to ma tvar vajca a dobru reklamu....a aj tak sa nic nevyrovna dobrej pedikerke, chodte raz za cas a popri tom staci len udrziavat jemnym pilnikom
aktak, nejde len o "vajcovy" pilnik, je tam cela sada na pedikuru
tiez mozem potvrdit maximalnu spokojnost - a to dokonca od manzu, ten ma strasne tvrde paty (az do krvy to ma popukane) a k pedikerke by som ho teda urco nedostala 😉 tak som skusila toto a vraj je to super - velmi lahkko to ide a velmi jemno opiluje a tiez z mojho pohladu je super ze to vsetko ostava vo vnutri a nie niekde na podlahe, ved pozname chlapov, ze jo 😉
také mám s peg-egg dobrou zkušenost 🙂, bohužel pedikůru nestíhám vzhledem k tomu že nemám hlídání, tak jsem to vyřešila takhle a jsem spokojená 🙂 Fakt doporučuju, joo a koupila jsem jí za 79 Kč ...
ahojte ja som ho kúpila za 2€ 🙂 a je to super vec, len v tej reklame je moc predražený 😅
A odkial ste ho kupila?Ozaj splna to, co vravia v reklame?Pekn vyhladi chodidla alebo je to vymysel?
zkoušela jsem, funguje, nejsou to vyhozené peníze. ale nemůžu si u toho číst, jako když jdu na pedikůru, takže raději tam 😉
Aj ja mam pedegg a som s nim velmi spokojna, odporucam.
V topschope je straaasne predrazeny, ja som ho kupila, teda vyhrala na mimiaukciach asi za 2 alebo 3 eura.
Aj ked je to dobra pomocka, urcite nema taku hodnotu, za aku ho ponukaju cez ten topschop.
ja som ho kúpila ked sme boli na Bojnickom zámku, tam ho mali v stánkoch...a som s ním spokojná 😀
a niekde na nete by sa nedal kupit tak lacno?? 🙂
ahojte ja som ho u nas zlohnala mamine za 2,50 eur co je nejakych 75 korun a mamina je velmi s tim spokojna a chvalili si ho velmi a v telke je fakt predrazeny az moc
ja som si ho vydrazila na mimiaukciach za nejakych 2 eur. Momentalne cakam kedy mi pride. 😉
muze to byt dobre, akorat jsem to videla v cenovem rozpeti 99,- az 499,- Kč 😅 ale porad si to musis delat sama, ja jsem na to lina, takze 1x mesicne chodim na pedikuru, beru to jako relax a odpocinek a jsem spokojena 😉