Ahojte mamičky. Dnes som v obchode našla produkt- pečene jablkové pusinky. Jablkové pyré 85%, vaječny bielok 15%. Myslite, že ich môžem dať takmer 7mesacnemu synovi ako náhradu piskoty samostatne alebo rozmrvene v ovocí? Pýtam sa, pretože obsahujú bielok.
Ďakujem pekne za odpovede
ak chceš chrumky na dasna na žužlanie doporučujem pohankové alebo kukuričné chrumky také červiky by som to nazvala , u nás ich mávajú v coop jednote
v podstate obsahuju cca to čo v kašiach
pre ten bielok by som nedávala ešte
@mitama Nemyslím si žeby mu to uskodilo. Skôr z praktického hľadiska: nie je to príliš tvrdé? 😶
Kase mu robievam, do nich pridávam ovocie. No o chvíľu bude chcieť niečo aj pochrumkat a prišla mi to ako zdravšia alternatíva oproti piskotam a aj ako obohatenie jedalniacka napr. doobeda pomrvene k ovociu, tak či nemáte skúsenosť aj s niečim takým. Áno, je to tvrdšie, no myslela som pomrvit a neskôr dať pochrumat, ibaže vraj sa môže bielok až od roka. Preto sa pýtam. Tie chrumky mi nenapadli. Ďakujem za rady 🙂
@lenkakravcova skúšala som dnes pusinky a sú úplne makkucke, vláčne ako perniky. Škoda toho bielka, určite lepšia alternatíva ako piskoty a kadejaké mucne keksiky.
ja by som nedala, mozno ani tak nie pre ten bielok, ale naco je to 7mesacnemu? ma ochutnavat jednoduchsie veci, na taketo "chrumky" ma cas