PayPal - skúsenosti

ewita009
26. máj 2016

Ahojte, chcela by som sa opýtať na PayPal, máte s tým skúsenosti, využívate často prípadne je možné cez tento systém vyber peňazí inou osobou z môjho účtu bez toho aby som o tom vedela?
Ďakujem

sissy27
26. máj 2016

@ewita009 využívam 🙂 a nie, nedajú sa z neho peniaze fyzicky vybrať, dajú sa len preposlať na iný PayPal účet... takže treba si chrániť heslo, neukladať na automatické zapamätanie v pc... o každej transakcii ti príde okamžite potvrdenie na email, rovnako aj o zmene hesla...

rheuska
26. máj 2016

PayPay je dost bezpecny. Skor ti naburaju pocitac. A prijemca nevidi ani cislo tvojej kreditky nic. Fakticky celu transakciu sprostredkuvava. Ale ako pise @sissy27 bezpecnosti nikdy nie je dost. A tiez to neznamena, ze nenatrafis na sarlatanov. Samozrejme PayPal po ohlaseni uzivatela blokne, ale ked uz su peniaze mimo PayPal tak s tym nic neurobia. Ale vedia pozastavit platbu, zadrzat peniaze.

ewita009
autor
27. máj 2016

To znamená že k peniazom z môjho účtu sa nevie dostať nikto bez udania hesla ktoré budem mať ja? Čiže na účet PayPal sa neprevádzajú peniaze z bežného účtu, len cez PazPal prechádzajú peniaze na určený účet ak som to správne pochopila? No keby že odošlem nejakú platbu ktorú z nejakého dôvodu chcem zrušiť, tak viem to cez PayPal zastaviť a vrátiť peniaze späť na bežný účet?
Ďakujem za odpovede.

anell
27. máj 2016

PayPal v podstate funguje ako samostatný bankový účet.

branislavr
8. okt 2018

Dobrý deň chcem sa opitát na prevod cez PayPal z CZ na SK došla mi platba na môj účet a na maily mi došlo toto ale keď idem na účet ani € ako to mam vyriešiť ďakujem