Pavučina na banánoch

lindusss2016
24. mar 2021

Prosím, je tu niekto, kto sa vyzná v pavúkoch alebo mi vie aspoň poradiť, kde sa môžem informovať? Našla som doma na banánoch pavučinu. Jasné, že ma hneď napadlo, či to nemôže byť ten hnusný banánový pavúk 😔 Kto mi môže poradiť???

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
autor
24. mar 2021

@viestta ano, ja by som bola tiez taka kludna, keby to nebolo u mna doma a nemala by som tu 2 deti. Ja sa nebojim toho, ze banan je nejedly, ale toho, ze ten autor moze byt kdekolvek u nas 😔

lindusss2016
autor
24. mar 2021

A hladala som niekoho, kto sa v pavukoch vyzna...

sissy27
24. mar 2021

@lindusss2016 akože... a na základe čoho by mal niekto určiť, o akého pavúka sa jedná? Či hľadáš aj jasnovidku?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
autor
24. mar 2021

@sissy27 z fotky pavuciny napr. Rozne druhy pavukov si robia rozne pavuciny, to ani nie som odbornik, aby som to vedela. Dalsia indícia by mohol byt povod bananov. Uz dvakrat som napisala, ze hladam niekoho, kto sa v pavukoch vyzna, takze dakujem, damy, ktore mate co napisat ku kazdej diskusii, ale proste rolujte dalej a piste tam, kde su vase rady ziadane. Mne zial svojimi ustipacnymi poznamkami nijak nepomahate...

kockopes2206
24. mar 2021

@lindusss2016 nrukgajd@savba.sk ja som raz pisala sem, skus. Posielala som fotky pavuka a pan mi odpisal aj s peknym vysvetlenim a popisom druhu, tak skus.

lindusss2016
autor
24. mar 2021

@kockopes2206 dakujem 🙏🏼

fajnova
24. mar 2021

@lindusss2016 my sme tiež mali doma. Aj s pavúkom. Vykúkal spod tej pavučiny, zľakla som sa a vyhodila to celé z okna. Skúsim pohľadať fotku tej pavučiny, už bez pavúka.

fajnova
24. mar 2021
kittykat22
24. mar 2021

@lindusss2016 vyhod banan a cau. Koli 50 centom nebudes spat? 😀 by som dala banan do kosa a kupila novy 😀

lindusss2016
autor
24. mar 2021

@fajnova boze 😔 a ako si to potom odfotila bez pavuka? No zatial som sa dozvedela, ze ten jedovaty pavuk robi naozaj velke kokony, takze tito mali sa tam asi skor dostali u nas v sklade 🤷‍♀️ ale je to fakt desive

fajnova
24. mar 2021

@lindusss2016 no ja som to vyhodila z okna, ale potom mi to nedalo a išla som sa tam pozrieť a odfotila som to. dosť dlhú dobu sme inak nemali banány 😜

oliviakatka
24. mar 2021

OT, ale presne kvôli tomu nestrkam ruky do krabice s 🍌 celoživotná fôbia 😂👌🏻

lindusss2016
autor
24. mar 2021

@kittykat22 pre boha, to mi je uz len rada 🤦‍♀️ z coho si vycitala, ze mi je luto 50 centov? Niektore mate naozaj velky problem drzat jazyk za zubami, ked sa vas nikto na nic nepyta... nevies, neodpovedaj, prosim, ocividne nie si arachnolog, takze dakujem za dalsiu premudrelu radu...

lindusss2016
autor
24. mar 2021

@fajnova no ja som banany uz davno chcela prestat kupovat, tak asi nastal spravny cas 😃

tamvtme
24. mar 2021

Normalne som musela ist preko trolovat banany , co som dnes kupila, inak by som asi nezaspala (dala som totizto do googlu toho bananoveho pavuka a nemala som to robit 🙈🙈🙈🙈)

bruneta880
25. mar 2021

@tamvtme ani ja som to nemala robiť 🙈🙈🙈🙈 už nikdy banány nekúpim...
Ja mám extrémnu fóbiu z pavúkov....fuuuuuuj

natyreggae
25. mar 2021

@bruneta880 no ja mám chuť do tak do googlu ale presvedčili ste ma radšej sa nepozriem😂😂aj keď ma to dosť láka

bruneta880
25. mar 2021

@natyreggae 😂 neeeeee nerob to 😂🤮

lenkakravcova
26. mar 2021

@lindusss2016 Nasla si pavucinu alebo kokon? My sme mali raz v bananoch kokon - priadku morusovu.