Paušál, kde e všetko neobmedzene

3. okt 2021

Ahojte. Chcela by som nejaky dobry pausal. Kde je vsetko neobmedzene. Sms, volania neobmedzene a internet aspon 10G. Som doteraz v orange, kde som platila za toto vsetko bez mobilu 25€ a zazracne mi to teraz zdvihli na 30.. viete mi poedat, kde sa oplati vziat si takyto pausal? Nebranim sa ani pausalu s mobilom.

ankare
3. okt 2021

Pripnem sa.

lenuska9999
3. okt 2021

Tak asi už neponúkajú taky balíček, alebo ho zmenili... ale ta cena je primarana. Ja mam Telekom a mam neobmedzené volania, sms, mms, samozrejme aj do zahraničia atď, internetu mam tuším 15 GB ( nie som si istá) , tam je viac GB ak si v skupine Magenta 1 , a co nepotrebujem sa mi prenáša do ďalšieho mesiaca. Napr teraz mam 44GB .... vola sa T ideál 32 , čiže estoji 32 eur... takže ja si myslím, že všetko bude asi v tejto cenovej kategórii.. akurát ja platím nejakých 30 eur za to všetko už aj s telefónom. (Samsjng galaxy a52) Dali mi nejakú zľavu na paušál keď sa zasa zaviazem, lebo stará viazanosť mi skončila a chcela som odísť, tak aby si ma udržali daj mi takú super zľavu... viem , že to funguje aj u iných operátorov, preto by som skúsila im pohrozit, že odchádzaš, že inde ms väčšie výhody a uvidíš už dajú inú cenu... inak ešte viem , že 4ka ma za 20 eur všetko neobmedzené ,ale tam je zasa problém s pokrytím siete a to hlavne mimo mesto... skus ešte 02 pozrieť, majú dosť priehľadnu stránku , ale podľa mňa pri tvojich požiadavkách bude všetko v podobnej cenovej kategórii

zalka
3. okt 2021

Nekonečná
Radosť

Dáta
Neobmedzené

Minúty / SMS / MMS
Neobmedzené
iba 20 € / 30 dní

https://www.radost.digital/

niekto2hy
3. okt 2021

@zalka Po 100GB sa rychlost spomali na 2Mb dow.1Mb upl.

zalka
3. okt 2021

@niekto2hy hm... je to problém? zadávateľka písala o 10 GB ... a tie bude mať plnou rýchlosťou

niekto2hy
3. okt 2021

@zalka Nie - len nie je nekonecno..😎

buberova
4. okt 2021

4ka

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lula3108
4. okt 2021

Myslim ze pri pausaloch ide len o to, ako ,,velmi” sa nechate presviedcat😂prechadzala som z orange do o2 a potom do telekomu kde mi vtedy ponukli najlepsi a najlacnejsi pausal. Vyslovene sa pretekali. Teraz mam telekom T32 a platim 18 eur, a mam tam viazanost na 2 roky. Treba si vzdy zavolat na infolinky a porovnavat ceny, tiez som to mala mat povodne za 32😂

katkamatka7
4. okt 2021

4ka 17€ nekonečné volania, sms, ku tomu zvlášť balíček na dáta ( Max je 5€ neobmedzený objem dát) mesačne, bez viazanosti. Ale signál je kadejaký.

nelca84
4. okt 2021

Za mna tiez Radost

autor
4. okt 2021

@lula3108 to si im co povedala? 😀 ako si ich presvedcila? 😀😀🤯

ankare
4. okt 2021

@lenuska9999 ja mám 4ku, žijem v okresom meste a so signálom je to hrôza. Asi každý tretí ma volajúci nepočuje. 🤦

ankare
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ankare
4. okt 2021

@cocolino234 fakt je Radosť spoľahlivá? Mám 4ku, som sklamaná. Každý tretí hovor ma volajúci nepočuje.

ankare
4. okt 2021

@katkamatka7 ja som so 4 veľmi nespokojna. Vypadávajú mi hovory. ☹️

ankare
4. okt 2021

@lula3108 a máš aj mobil zobraty od nich?

panda21
4. okt 2021

Prešla som z o2 do radosti. Pokrytie rovnaké, keďže sú pod o2. Mám ten 20€ balíček a neobmedzené všetko, od volaní, mms, sms, dát. Síce dáta sú nejak obmedzené na neviem koľko, ale to sa mi ešte nikdy nepodarilo minúť 🤣

katkamatka7
4. okt 2021

@ankare Najprv som dala skontrolovať telefón, vymenila som za nový. Doma mám miesta, kde signál nechytí vôbec, pri cestovaní musím tiež hľadať miesto, kde mi signál nevypadne. Tak raz za dva mesiace sa stane, že nechytim signál hodinu, dve. Napriek tomu, je to to najlepšie, čo som zatiaľ mala.

lula3108
4. okt 2021

@ankare mobil od nich nemam, platim si len cisto pausal.

No a im ani netreba vela hovorit, ja som povedala ze doteraz som platila 20 eur za 8gb dat a vsetko neobmedzene(aj ked to bolo 25😂😂😂) a oni zrazu ze ked k nim prejdem daju mi to iste za 18😂treba si skusim obvolat orange aj telekom a vyslovene im povedat ze konkurencia to ponuka lepsie takze nemas zaujem a vacsinou do par dni volaju ze ti daju lepsiu ponuku🙈teda doteraz sa mi to stalo uz viackrat takze u mna to zarucene funguje

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
helcanw
4. okt 2021

@lula3108 toto iste urobil aj môj muž, odišiel z o2 do telekomu o dva dni mu volali z o2 prečo od nich odišiel a nakoniec mu ponúkli že ak sa k ním vráti bude mat neobmedzene SMS, MMS, volania do všetkých sieti + eu a myslím 10gb internet za 12,50€ 😂👍

tatianka0000
4. okt 2021

Aj chlap má radosť tu nekonečnú a pochvaľuje si , žiaden problém nemá , je maximálne spokojný

akinimodk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz