Ahojte 🙂
Ako správny zvedavý muž si pokladám otázku. Patria na tento portál muži? Vieme byť prínosní v diskusiách?
Toľko prvé zvedavé otázky. Verím, že nás čaká plodná diskusia 🙂
@danielahamar Skvelá odpoveď 🙂
@zvedavymuz Nevadia mi tu muži, pokiaľ vedia trafiť tú správnu kolónku či sú muž alebo žena 🙂 Ty si čo? Zvedavý muž s obrázkom ženy....
@miku1 o akej kolónke sa rozprávame? Asi by som mal nejako updatovať profil 🙂
@zvedavymuz Si tu pol hodiny a už si chceš adoptovať dieťa. Tak neviem, či práve takýto typ sem patrí. https://www.modrykonik.sk/forum/o-tom-sa-tazko-rozprava/adopcia-slobodny-muz/
@zvedavymuz Pozri nastavenie, o mne, pohlavie ..... 😉
Tak ja neviem, ženy tu riešia svoju menštruáciu, hlieny, ovuláciu, upchaté mliekovody a podobné super ženské veci.... čo z toho majú muži a ako budú prínosní v diskusiách? Ja tiež nechodím na "mužské" fóra o autách a nebavím sa o motorovom oleji.
@heln nech vedia ako na prd sa citime😆
Podľa mňa ak vie poradiť tak je jedno či je to muž alebo žena, sú tu rôzne aj "neženské" diskusie.
mozno ani nie 🙂
Podla mna hej, muzi su tiez rodicia alebo sa spolocne snazia s partnerkami o potomkov. Vedia poskytnut pohlad z druhej strany na klasicke zenske problemy, ktore sa tu rozoberaju a tiez si precitaju pohlad zien na ten isty Problem. A za tretie, nie sme dakde v Saudskej Arabii, aby sme sa oddelovali.
Su temy do ktorych sa muzi dokazu zapojit a obohatit pohlad z druhej strany....avsak pri takych special zenskych hrad radsej mrtveho chrobaka 🙂.
V niektorých diskusiách áno ale čo som si všimla väčšinou sú stratení a nevedia pochopiť ženy .
Inak aj ja sa ťa chcem opýtať, čo vedie mužov k tomu aby sa tu zaregistrovali?nemyslím tých, čo sa registrujú kvôli skupine silikónové prsia , ale tých čo sa tu chcú reálne zapájať do tém?
Ja mám z nich zmiešané pocity. Nemám zlé ak ich google sem privedie a zaregistrujú sa. A môžu napríklad predávať cez bazár alebo byť v skupine ako sa dá ušetriť ak sú šetrní alebo právne poradenstvo ak sú právnici. Ale z takých, čo snoria v každej téme, kde ženy hľadajú rady iných žien, teda riešia sa vzťahové problémy a tak, z takých nemám dobrý dojem. Ja by som určite nesnorila niekde na mužskej stránke čo muži riešia napríklad vo vzťahoch.
Myslim si, ze toto by mala byt cisto babska partia, osobne by mi bolo neprijemne, keby o niektorych cisto zenskych problemoch diskutovali muzi
@zvedavymuz citam svoj komentar z pred dvoch rokov...
preco nie? aj muzi chcu vediet o hovienkach, grckani, prebalovani.....
ak nie je ego vyššie ako hard disk koníka, tak isto áno😉