Partnerské znamenia zverokruhu

sandrika1986
2. jún 2014

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či je tu niekto kto má za partnera muža strelca a žena je v znamení panny ? Funguje to medzi Vami ? 🙂

lulu369
2. jún 2014

@sandrika1986 Ahoj, u nás som ja v znamení strelca a manžel je v znamení býka, funguje nám to z bežnými partnerskými výmenmi názorov už 10 rokov...Podľa mňa je úplne jedno aké znamenia sú partneri, pokiaľ človek chce tak to bude fungovať pri akých koľvek znameniach 😉

sisaha
2. jún 2014

@sandrika1986 poznam jeden par kde su v takomto zlozeni.. ale tam to nefunguje.. zena je s chlapom z vypocitavosti a kvoli majetkom..z jej strany o lasku nejde.. Ale ako hovori lulu369 zalezi od jednotlivcov.. znamenia s tym asi nic nemaju

lyzzy
2. jún 2014

@sandrika1986 ....nechcem ta strasit ale vztah panna-strelec nefunguje.Panny su puntickarske,cistotne,tip-top.....a strelci:s hlavou v oblakoch,snilkovia,bohemski.Strelcovi nesedi upjatost panny a pannu vytaca uprimnost strelca.

mawka
2. jún 2014

@lyzzy preto sa asi moje deti 5 minut zboznuju a dalsich 5 minut by sa zozrali z nervov 😀

lyzzy
2. jún 2014

@mawka ....moze byt 😀 ....no mas to vesele 😀

ywet72
2. jún 2014

ja som na začiatku nášho vzťahu riešila tiež ,,zhodu partnerov" a samozrejme kozorožec (ja) a váha (teraz už manžel) sa nezhoduje ani nebude zhodovať asi v 20 percentách :D :D :D

a sme spolu 10r 😉 jasné že mávame tichu domácnosť, že sa pohádame na totálnej kravine, že jeden je sexuálne aktívnejší, že jeden je čistotnejší, že jeden je .... a jeden je..... - takto môžem vymenovávať dokola ale to je v každom vzťahu a väčšinou tí, ktorí sa navonok prezentuju aký super duper vzťah maju sa neskôr rozvádzaju.....lebo neverim, že existuje vzťah kde sa nehádaju alebo si slušne nevymienaju nazory :D

všetko je o komunikácii, chcení si odpustit, chcení do vzťahu niečodať nielen brat 🙂

sfera
2. jún 2014

Ja som v znamení panny manžel vodnár, máme skvelý vzťah, dokonca je len malo príčin na hádky a tichu domácnosť máme maximálne raz za rok, ak vôbec, ale chcela som hlavne poukázať nato že jeho brat je tiež vodnár a s tým si svoj život teda vôbec neviem predstavit, dokonca ani ako švagra ho príliš nemusím! Takže nemyslím si že je dôležité aké ste znamenia

lyzzy
2. jún 2014

@sandrika1986 ....ja som strelec....takze ak chces nejake know-how ako na nas tak napis 😀

tykat
2. jún 2014

Neriesila by som znamenia, ja som Kozoroh, muz je Vahy, podla horoskopu cisty horor a nesulad.
Sme spolu 20 rokov, v uplnej harmonii, lubime sa, doplname, tolerujeme si svoje chyby, vyznávame rovnake hodnoty, pekne sa k sebe spravame, vazime si jeden druhého, milujem by s mojim muzom, milujeme byt spolu s nasimi detmi. Keby som sa mala dnes rozhodnut ci si ho este raz vezmem z muza tak bez vahania 🙂 A trufam si povedat ze on to ma takisto, kazdy den ma o tom presviedca, slovami aj skutkami.

ivamraz
28. okt 2018

Ahoj, my to tak s partnerom máme - ja som panna a on strelec - a začiatky sme síce mali trošku ťažšie, ale ako sme sa počas rokov spoznali a navzájom pochopili naše hranice, tak si rozumieme viac a viac. Partnerský horoskop si pre zaujímavosť môžeš prečítať treba tady - https://www.astrohoroskop.sk/partnersky-horoskop - ale určite to neber nijako extra vážne, každý človek je totiž úplne iný.

anabella111
28. okt 2018

My sme dvaja škorpióni a vztah raj na zemi..ale my neverime na znamenia zverokruhu..ale znamenia ineho Pána....😉