Ahojte, som mama 7mesačného synčeka a hľadám mamu, ktorá by si rada písala o každodenných radostiach a starostiach 🙂 ak má niektorá čas a záujem napíšte mi. Budem rada 🙂
Jej dakujem že si sa ozvala. Budem rada keď si napíšeme. A odkiaľ ste?
ja si s vami tiez rada popisem 🙂
@zuzka199 som z Cadce a vy? Zacnrm s otazkou ze ako je to u vas so spankom? Kedze momentalne to doma riesim,ale bohuzial nic aom nevymyslela🙂
@mamickajanka. super a vy mate ake stare deticky?
jej ale nas bude a bude nam veselo 🙂 tak ja mam synceka ktory ma 7 mesiacov. Ako male babo spal len v noci a vela sa budil na papanie ale spal, za to cez den nespal vobec a cele dni som mu drzala cumel, spal akurat v kociku aj to nie vzdy ale vacsinou ano 🙂 teraz je v kociku velmi nerad :( sme vonku 5 minut a uz mrnci, asi sa tam nudi lebo nic nevidi ale kedze este sam nesedi, nechcem ho dat sadat do sportovej casti, tak musime toto obdobie nejako takto zvladnut. a teraz spi len raz denne tak 1,5 az 2 hodiny vacsinou okolo obeda do druhej alebo od jednej do tretej a inac nespi vobec akurat pri kojeni si zdriemne 🙂 my sme s Bardejova. @lenicka2609 este kojis? a mate nejake starosti? a @mamickajanka dakujem ze si sa pridala.
No tak v tom spanku my to pripomina moje dieta od malicka mala prpblemy so spankom,cez den nic nespala a v noci pekne spala. Potom koliky boli,potom reflux sme mali,den noc sa mi dusievala. Od 3 mesiacov mi soava len po 30 minut ani v kociku viacej ani niajko inak proste prejde 30 min.a babo vyspate,ale uz som zvyknuta. Teraz spava len 2x po 30 minut. A doteraz neznasa kocik s neho sa mi naucila vyskakovat,vajicko v aute tiez neznasa. Nesmiem robit nic ine len sa jej venovat,akonahle nieco chcem robit tak neskutocne amoky chyti. A starosti? No tak do 7 mesiaca bola len na rykach uspavana,potom sa mi ju podarilo uspavat v posteli a na potesenie sa mi po 9 mesiaci zacne dvihat a ide prec,takze zase len na rukach uspavame.
A este stale kojim,sice sem tam som musela dat umele lebo strajkovala,predsa ju nenecham hladnu ale inak podstivo kojim 🙂
@lenicka2609 za nedlho budeme pat rockov oslavovat 🙂
@mamickajanka No tak to uz mate doma nieco ine ako 10 mesacne 🙂 aj problemy su asi ine vsak?
@mamickajanka jej super blahozelame 🙂 a ako to vyzera doma s takymi velkymi slecnami? 🙂
@zuzka199 dakujeme za opytanie 🙂 ako to vyzera? niekedy mam pocit ze som v blazinci, nestiham po nich upratovat, su velmi zive, cize obavam sa co nas caka s nimi doma v puberte, ale tak na druhej strane som rada, ze su take aspon viem, ze ich doma mam :P
@mamickajanka a dievcence sa na seba podobaju ci ani nie? Ale povahovo su asi kazda ina vsak? No a ked boli novorodeniatka tak starostlivost o ne bola tazka?
@mamickajanka fuuu tak to klobuk dole, mne staci jeden sibal 🙂 vsak @lenicka2609 ? uvidis ani sa nenazdas a budu robit vsetky domace prace za teba, budes sediet s vylozenymi nohami a davat pokyny 🙂 my s babatkami riesime, co kedy maju robit, ci uz to robi ci nie a tak, to uz mas ty davno za sebou a na rok do skoly co?
@zuzka199 presne ako si napisala mamickajanka klobuk dole,niekedy rozmyslam ze ak bude druhe babo ze ako to zvladnem,na jednej strane sa tesim,ale na druhej fuuha neviem neviem
@lenicka2609 ja mam presne tie iste pocity, ze ako to bude s druhym babom, ako sa stihnem venovat dvom naraz ked teraz zvladam jedneho tak ze uz na nic ine vela casu neostava, ale tak asi sa to samo nejako posklada.
Ahoj,tak ja mam dceru ma o par dni 10 mesiacov,takze skoro su deturence rovnako stare. Mame starosti aj radosti 🙂 jedno striedna druhe. Raz bojujeme so zubkami,raz zo spankom a kazdy den je nieco nove.