Riešim dilemu dievcata🥰
Dostala niektorá z vás na 20,30,40,50 narodeniny ruže v počte toľko, koľko máte rokov?
Lebo veľa ľudí rieši, že parné číslo sa nemá davat 🤦♀️🤷♀️
Tak či sa mýlim alebo ako😏
@pribinak presne 🤷♀️🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Trapas prepáč 🤦♀️
Ok, však nič sa nedeje, ale polovica otázky - problému je už vyriešená 🤣🤣🤣
Akože nie sú párne čísla? čísla končiace nulou sú všetky párne čísla.
Jakze nie su parne, preboha 😂😂😂😂😂😂
@pribinak tak to si trosku mimo 😀... ak to vieš vydelit 2 bezo zvyšku tak je to parné číslo 😀
Som domylena 😅
Parné sú končiace 0,2,4,6,8
Aha čiže 30 je parné 🤦♀️
Idem asi znova do školy 🤦♀️
autorka, všetko sú to parné čísla, nenechaj sa oblafnut 😀
Nedostala som, lebo ruze nemam rada a za dalsie mi to pride ako zbytocnost. Radsej v kvetinaci, co si presadim a vydrzi dlhsie. Inak kebyze po nich tuzim, tak mi parne cislo nevadi. A ano aj 30 aj 50 su parne cisla.
@aurorastone 😂😂😂😂😂 ale môžem byt taká mimo? Hanbím sa veľmi. Už viem.
A teda dostal niekto na okrúhliny takto ruže?
Na 25 som dostala 50 ruží, na 35 som dostala 35 tulipánov (moje top kvety). V nedeľu mám 43, myslím že nedostanem nič.
@pribinak preco by neboli? 🤭🤭
@petulda333 no áno pre niekoho zbytočnosť a zas niekto sa tomu teší cely život 🙂 vdaka
v tomto prípade by mi bolo jedno ci je to parné ci nie keďže to bude kytica a nie 2 kusy hrebickov 😀
Ved jasne, preto pisem, ze ak by som ich chcela, tak mi parne cislo nevadi. Sak ked mam 30r nedostanem 29 alebo 31r..
Super baby vdaka 👍
Kolega to s manželkou vyriesil salamunsky, dal jej 30 cervenych v kytici a jednu bielu osobitne mal v ruke
@petulda333 vobec by som to neriesila a nomalne som dostala parne cislo, ked je to raz jubileum dostat 29 alebo 31 mi pride cudne 🙂 za mna cele toto je taky prehistoricky prezitok a vobec to neriesim pri ziadnej prilezitosti, ani ked dostanem ani ked davam
@petamich presne, moj nazor je rovnaky 🙂 ale som sa pre istotu opytala
A ešte ma pobavilo, že parné 🙂
Dostala som 40 a neriesila som, ci je parne alebo neparne
@petamich ved asi tak nejak.. Tiez tomu nerozumiem
@lucecita tak ale to by potom neoznacovala len tie dve cisla, nie? Ale platilo by to pre vsetky 😉
mame na 50tku som kupovala 50 cervenych a 1 bielu. lebo som tiez myslela ze treba nepar. ale ked som kupovala na 60tku 60 ruzi povedali mi v kvetinarstve ze pri takychto vyrociach to moze byt parny pocet a nemusim kupovat jednu navyse.
Ked si spocitam kolko by stalo 30 ruzi tak by som si zelala radsej iny darcek, taky ktory mi vydrzi 🙂
Minuly rok od priatela prva kytica 20 ruží myslim si že aj posledna lebo bola draha jak šlak😂😂
@ninusa221 :D :D :D ano, stoji to niečo :D
30 a 50 nie sú parné čísla