Parný mop - vaše skúsenosti

pusinka263
1. feb 2019

Ahoj.mame dve deti,vecne nieco spadne na zem 🙂 poznate snad aj vy. Premyslam nad parnym mopom. Mate?ako ste spokojne? My mame doma gumenu podlahu,,nie laminat alebo drevo. Je to vhodne aj na to? Budem rada za kazdu skusenost-pozitivnu ci negativnu.pomozete mi 🙂
Dakujem

kika025
1. feb 2019

Ahoj.Tiez som mala obavy pri kúpe parneho mopu či ho vôbec využijem, či neostane zapadat prachom. No ja som s ním veľmi spokojná, Tým že vlastne umyvas len horúcou parou máš hygienicky čisté podlahy, nepotrebuješ žiadne chemické čistiace prípravky cize aj usetris peniažky a po umyti podlaha ostane len vlhka takže aj uschne veľmi rýchlo.Aj sprchovy kút, dlaždice atď krásne para vyčistí.

pusinka263
autor
1. feb 2019

@kika025 a aky mas?tiez sa na to tak pozeram ze hygienickejsi ako obycajny mop 🙂 dakujem za skusenost

kika025
1. feb 2019

Tento cistic mám, nie je z tých najdrahších ale ma 2 stupne výkonu pary takže čistí fakt poriadne jedine co mi chýba je málo nadstavcov keďže bol lacnejší. Určite plánujem dokúpiť.

kika025
1. feb 2019

Je to Kärcher zabudla som napísať.

zuzipolo
1. feb 2019

@pusinka263 ahoj ja mám tiež parný mop zn. Leifheit,som veľmi spokojná,mám malé dieťa a toto je veľmi šikovné,kým spí cez deň mám hotový celý byt 🙂 odporúčam,všetko veľmi rýchlo suché..

lilka5566
1. feb 2019

Aj ja odporucam kupila som nedávno ale lepšiu vec som ešte nemala. Predtým som umyvala poctivo na kolenách s handrou a nenavidela som to. S parným mopom vyčistís aj väčši "bordel" na zemi, (mam 2 male prasiatka, teda deti, doma 😁) bez namáhy.a hlavne si nemusíš ruky stále macat do vody to bol pre mňa najväčší problem.takze dávam 11 bodov z desiatich 😁

janciqa
1. feb 2019

@pusinka263 ja mam presne taky isty ako @kika025 a je uzasny. Doma mame dlazbu a vynilove (plastove) podlahy. Najprv povysavam vysavacom prach, vlasy, spinu a tak tymto mopom umyjem. Krasne zmiznu aj mastne packy od ruk a noh 😉

lilka5566
2. feb 2019

Inac zabudla som napísať ze podlaha je krásna lesklá, doteraz sa mi to nikdy nepodarilo bez smuh