Parný mop - rady

marcelkaemmka
28. jan 2018

Ahojte zvazujem ze si kupime parny mop na podlahy jedna sa mi hlavne o plavajucu podlahu ktora tvori v nasom dome 90% dlazbu mame len v kupelni a predsieni. Umyvam klasickym mopom co sam vyzmyka vodu no napriek tomu sa mi zda ze aj tak je dost mokry a zanechava vela vody v skarach na podlahe a zacinaju sa pomaly robit vypukliny :( mate ho niekto osobne doma ??? Na internete som si vsimla viac druhov ako npr ten v reklame v TV taky trojuholnikovy alebo karcher predajcovia vychvalia vsetko aby predali citala som jedno forum no bolo z roku 2006 🙂 skor sa stazovali na neho ze su to zbytocne vyhodene peniaze tak neviem budem rada za kazdu reakciu

alexone
28. jan 2018

Ahoj,Karcher SC3,najlepsia investicia,ktoru som urobila,nicim inym uz neumyvam podlahy.Pouziva sa na povysavanu podlahu,silno pari,2 stupne pary,podlaha za chvilinku sucha,dom zbavi pachov,predtym som nikdy nemala taky pocit,ze aj jest sa da z podlahy,teraz ano.Pouzivam okrem podlah,na kupelnu,okna,necistoty ten tlak pary odstranil aj po zvyskoch fasadnej farby,drez,rura,atd.ma rozne nadstavce.

anielicek009
28. jan 2018

Dobry den akurat dnes som kdesi citala na stranke ze baby odporucaju velmi tento ale osobne ho nemam tak neviem posudit

jancuska117
30. jan 2018

Ahoj 🙂 ja mam svoj z Lidlu Silvercrest a som spokojna 🙂

marcelkaemmka
autor
30. jan 2018

@jancuska117
@alexone pozriem sa na ten karcher preca je to overena znacka aj ked treba hlboko zajst do penazenky
@jancuska117 dakujem vam ze ste si nasli chvylku

marcelkaemmka
autor
30. jan 2018

@alexone a este sa chcem opytat umyvas s nim aj plavacku nerobi to problem ?

alexone
4. feb 2018

Mam doma len plavajucu podlahu okrem kupelne a stale ju umyvam karcherom.Su tam 2 stupne intenzity pary,ja mam vzdy na ten vyssi.parim s tym aj celu kuchynu,detske hracky,pomaly vsetko.dokonca aj koberce,ked ich chcem trochu vydezinfikovat,aj ked nefunguje ako tepovac.my sme ho kupovali cez nemecky amazon a vysiel tusim 102€.

sivana09
20. sep 2020

@anielicek009 ja presne tento mam, je super! tu je moja recenzia nan po pol roku pouzivania

https://www.youtube.com/watch?v=bxMmQr36MNQ

@marcelkaemmka
@marcelkaemmka