Ahojte baby. Vedeli by ste mi poradiť, alebo napísať vaše skúsenosti s parnými čističmi? Je dobrý parný mop HO2, ten čo reklamujú, alebo parný mop dirt devil aqua cleanm 318, ktorý je lepší? ďakujem za rady a skúsenosti. 🙂
@maminka30 a máš ten zelený z reklamy? a nezanecháva to mokrú podlahu, hneď je to suché a ty si si to kde kupovala? dík 🙂
ja mam ešte jeho "predchodcu" 😀 kúpene to bolo v TV prodaxe.tam sa da regulovať ta para.na dlažbu som mala silnejšiu a na plavačku som si to davala slabšie.zanecha podlahu mierne mokru.ja som s tým čistila aj koberec....a super.len čo je najhoršie,nevydržala mi dlho špirala.asi saunavila 😅
@maminka30 a keď necháva mierne mokrú ešte to niečím čistíš dosucha? 🙂
nie,necavam to volne usušiť.nezanechava to flaky.ale občas si preleštím podlahu Alexom.....buď na dlažbu alebo plavačky.je potom krasna čista,leskla a voňava
@maminka30 prepáč že sa toľko vypytujem, len som zvedavá a naozaj je podlaha potom čistá keď sa to čistí s tým parným mopom? A vieš s tým čistiť aj žalúzie, ty máš ten červený hO2?
to je v pohode...ja mam ten úplne prvý....biely.....ten je strašne ťažký.podlaha je 100%čista ti hovorím.ta handra čo sa dava na mop,bola úplne špinava.a to fakt som umývala podlahu každý 2deň.podotýkam zo savom.normalne to ide až do hlbky.je to super pomocník.
super, ďakujem za radu, ja nad nim rozmýšlam nad tým zeleným hO2, tuším ten je najnovší, viacej vecí sa sním dá čistiť, tuším aj žalúzie.
@erikaflenderov my mame H2O a je super, max spokojnost, super sa cisti aj stolicka na krmenie , hracky, okrem ineho ja som velmi spokojna 100% 😉
http://varecha.pravda.sk/diskusie/parny-cistic/... aj tu su nazory 😉
@zigzag ďakujem, a ten zelený máš?
@erikaflenderov ano zeleny, a fakt super vecicka, vsetko sa snou da, a bez chemie,,,,
@zigzag a nie je podlaha mokrá?
@erikaflenderov no pod tym nadstavcom je mokra, ale no to rychlo uschne vlastne, lebo para je horuca,,,takze v kratkom cas je sucha a tepla 😉 v kuchyni mame dlazbu a ta uschne rychlo, na plavajucej podlahe troska dlhsie trva kym sa vypari, ale mne vlastne o kuchynu a kuplenu ide, lem ta je jedlo, a voda,,, a stym to pekne zide vsetko, spary cistim iba s triskou, pekne vsetko vycisti tlakom a parou a potom dam nadstavec mop a pekne vylesti .... na poslahu iba raz som pouzila,,,,
@zigzag díky, tak ho teda vyskúšam. Mám dve malé deti, synček onedlho bude loziť a ako tak umývam mopom(obyčajným) nezdá sa mi že je 100% čistá. Aj ja som ten zelený pozerala, ešte raz vďaka 🙂 😉
@erikaflenderov budes spokojna urcite 😉
ja Ti napisem vlastnu skusenost ja uz by som parny mop NIKDY nechcela, nechava to mokru dlazku, vobec ju neocisti tak ako to reklamuju ja som ho po tyzdni vratila nastastie mi korunky vratili uz by som to nechcela ani zadarmo 🙂
@erikaflenderov
@cherry1981 ďakujem za dotaz, vyskúšam ho a uvidí sa, v najhoršom prípade ho pošlem späť 🙂
@erikaflenderov ja mam parny cistic od Karcheru a odporucam...tym z telky by som neverila, podla mna ich po pol roku mozes vyhodit...radsej nieco z obchodu, co ma aj normalnu zaruku.
@blondiee83 díky, pozriem 🙂
ja som si tiez kupila H2O X5....bola som s nim spokojna, dokial sa mi nezlomila rucka 😠
@blondiee83 a koľko si zaň zaplatila? Používaš to na všetky povrchy? Ďakujem za odpoveď..
@limoncino Asi okolo 80 eur, ak si dobre pamatam...ja mam v dome len dlazbu, cize to pouzivam len na nu...parkety ani laminat nemame, ale viem z MS, ze baby to pouzivali aj na to a uplne v pohode.
@blondiee83 dakujem, to je v pohode cena, cakala som viac a Karcher je kvalita. Jee dalsia dlazbova maniacka? Ja teda nemam dlazbu vsade, len v hale, kuchyni a na schodoch, pretoze mame starsi dom bez podlahoveho vykurovania, inak by bola asi aj v detskych izbach. A na MS som vas dom videla, aspon teda projekt a je presne podla mojho vkusu, fakt nadherny. Az budem na NTB popozeram s dovolenim albumy. Pekny den
@limoncino Hej - mame vsade dlazbu, hlavne kvoli podlahovemu vykurovaniu...a potom preto, lebo su takeee krasne 😀
No, okrem schodov, tie su oblozene drevom, kedze sa tocia. Kludne pozri, ked budes mat cas, je tam zopar fotiek, aj ked do finale este co to chyba . dakujem za pochvalu 🙂 Jaj a tykaj mi, nech si nepripadam staro he he he
@blondiee83 ja Ti tykam vas dom som myslela ako dom Tvoj a manzelov, inak by som napisala Vas dom, ja som na toto magor. Idem po deti, popozeram a okomentujem.
@limoncino 😀 prepac..niekedy rychlejsie citam, ako vnimam 😀
@blondiee83 v pohode 😀
@zigzag tak len ti píšem, že už mám aj ja parný mop, dnes som ho odksúšala a mala si pravdu, super vec, veľmi som spokojná🙂
ahojte maminky chcela by som sa opytat ci sa da mop použit na vsetko ako to reklamuju myslim ten H20 coc reklamuju zeleny a ci tu je niekto kto neni spokojny dakujem
ahoj,ja mam parný mop H2o.....môj drahý ma stale presvičal o tom že mame už zodrazte podlahy od umývania,ale mop ma presvedčil o tom že ešte nie🙂perfektne to čistí...som nadmieru spokojna...