Ahojte, potrebujem poradiť od niekoho, kto má skúsenosti s parným čističom - ručným. Už mám plné zuby vyškriabavania špiny z rohov kuchynskej linky alebo leštením okien a para sa mi zdá ako ideálne riešenie. Len neviem, čo potom so špinou, čo steká a či je to vôbec účinné. Je to dosť drahá záležitosť, tak mi niekto poraďte ☹ ☹ ☹
Ako casom prides na co sa ti to cudo hodi, na co je zbytocne ho vytahovat. Ale na spinu zazratu je dobry 🙂 , na spinu zapecenu slaby 😝
@iveta71 na nedostupne zakutia, zazratu spinu hlavne v rohoch a skarach je ako stvoreny,,, voda sa vytlaci von, utries kuchynskou utierkou,,, ja cely byt vyriadim s litrom destilovanej vody a 2 baleniami kuchynskych utierok,, utriet to samozrejme treba,, ale nestriekas tu paru donemoty ze to tecie kade tade,, natriekas a utries,, na okna to moc nepouzivam, ale musim napisat ze lepsi je taky klasicky, v tvare maleho vysavaca, kde mas trysku na konci hadicky, dostanes sa s tym vsade,, ten rucny je nemotorny lebo ma trysku na konci sosaka,,, cize musis drzat cely parny cistic len vertikalne ,,, u mna je to uzasny pomocnik, nedam za nic, paradny je aj na podlahy ..okna a zaluzie s tym ale moc neporiesis, to fakt najmansia namaha vyjde urobit to klasicky
ja mam aj rucny a aj zem sa mi s nim da umyvat a som neskutocne spokojna...zachvilu mam podlahu umytu a zaroven aj dezinfikuje takze som uplne uplne maximalne spokojna...takze vrelo odporucam...🙂 🙂 🙂
Na spinu v rohoch kuchynskej linky, zazratu spinu okolo vane, vselijate tie debilne zakutia na oknach, zasobnik na avivaz z pracky.... Idealny. Okna tiez, ken sa treba pripravit. Ja porozkladam stare postelne, co odkladam len na tieto prilezitosti a spina ma kde odist. Ale musis sa s tym naucit cistit a vonkajsie skla je aj tak najlepsie najprv umyt. A lestenie to ostava aj ked nie je to za take zufale. Necakaj, ze to pusti pripecenu spinu v rure. Ale pomoze to. Nekupuj len ten na okna, ale univerzalny,