Ahojte.
Mate skusenosti s parnym cisticom?
Zvazujem kupu nad karcherom sc 5. Je to cistenie bez chem.pripravkou no aj tak neverim ze s tym vycistim zazrate nečistoty.
Osvedcil sa vam mop Bona? Ci iny lepsi mop?
Dakujem vopred za kazdy nazor.
@jarmilla no mi sme si kuplili pod stromcek karcher sc1 a poviem to asi takto: fakt rozpusti spinu, aj zazranu neskutocne, spary, digestor..... Ale: hned za tym treba chodit s extra handrou a stierat ten hnus, pretoze sam nezmyzne, nefunguje to ako vysavac. Pisem o cisteni s kefkami, cisto len parou bez handricky. S handričkou som to este neskusala, ale bude ju treba plakat pravdepodobne. 🙂 a neviem ako to je, ale ta para mm nepopalila, takze neviem ci zabija baktérie.
Vileda s plochým mopom - easy wring & clean ultramat- je super
@jarmilla no ja som tiez laik, ale sa mi zda, ze do tych vysavacov treba filtre kupovat ci co. A ten karcher ide len na vodu. Ja som s nim spokojna 🙂 na udrzbu domacnosti staci a mam nadstavce na vsetko, cely byt vycucham, okna, podlahy, spary, mastnotu, da sa dokupit nadstavec na textil, sedacky a pod.... Ja som si pozerala videa na youtube a recenzie. 🙂
@limetka69 Dakujem ja rozmýšľam nad týmto http://www.kaercher.sk/sk/Produkty/Home__Garden...
Ja som si tiez poriadila karcher...a nic lepsie na cistenie obkladaciek a špar neexistuje...som spokojna...len za tu cenu uz mohla byt k prislusenstvu aj stierka na okna
@jarmilla
ježiško mi doniesol kärcher ale na okná..
ale na podlahy je asi iný systém