Ahojte, idem si po radu. Mám parnú stanicu Philips GC7635, je to taká tá sranda, že spodok zostáva na doske a s ním spojená žehlička žehlí. Do tej spodnej časti sa dáva voda a samotná parná stanica má ešte také "kazety" proti zavápneniu. Tie treba pravidelne vymieňať, kedysi to stálo pár eur, myslím, že na začiatku sme kupovali za necelých 6 - 7€ a v balení boli 2. Keď sa tieto kazety "minú", treba ich vymeniť, alebo používať destilovanú vodu. Kým sa kazety nevymenia, parná stanica nežehlí. Ale, nežehlí ani bez kaziet a s destilovanou vodou. Momentálne sa už táto parná stanica nevyrába a nevyrábajú sa ani tieto kazety. Sem tam ich nájde v nejakých pochybných obchodoch v cene 22€ za jednu, ale nakoniec sa to nedá nikde objednať. Čiže mám parnú stanicu, ktorá ale odmieta žehliť s destilovanou vodou a nemám ako zohnať kazetu, ktorú potrebuje. Chcem sa preto spýtať, či to nemá niekto vyriešené nejakým náhradným riešením, ktoré by fungovalo (niečo v zmysle trikrát zatlač pravý gombík, päťkrát ľavý, otoč sa doprava, poskoč a stlač oba gombíky) a bude to fungovať bez tej kazety. Určite sú nejaké podobné (len ja ich neviem nájsť) - podľa tvaru by tam nepasovala žiadna z existujúcich alebo je nejaké vylepšovátko, ktoré tam strčím (žehlička si bude myslieť, že je to tá kazeta) a pôjde to. Na originál stránke Philipsu neporadili, poslali link, kde môžem kazetu kúpiť, tiež za cenu novej žehličky, ale nakoniec vyhodilo pri snahe objednať to, že nie je na sklade. Ak mi niekto poradí, budem nekonečne vďačná.
@indiankaindi ahoj, zajtra sa ti spýtam v servise Philips , mám ho blízko, ale mám Philips žehličky, aj generátor, ale všade píšu obyčajnú nie destilovanu vodu , pri tomto type je to asi inak neviem , keď niečo zistím napíšem🙂
@maranta_leuconeura nepomáha :(
@klivus Ďakujem, budem čakať na správu. Ja som skúšala aj destilovanú, aj obyčajnú vodu, ale tá mrcha začne blikať, pišťať a nežehlí.
Reset (5 sekund podrzanie gombika) ako ked vymienas kazetu ti nepomohol? Staru kazetu ked tam nechas a das reset?