Parlament vo štvrtok definitívne zrušil slobodné verejnoprávne médiá – RTVS. Od 1. júla ju nahradí poslušná a krotká STVR. Je to hanba vládnej koalície a aj hanba pre Slovensko.
Gratulujem ku stvore aj k voleniu diktatúry v SR.
Tí, čo za to môžu, to aj tak stále nechápu. Zbytočne si si dral prsty na tieto riadky. Slovákom už nič nepomôže a nasledujuce roky pôjdeme prudko smerom vzad a to vo všetkom. Akurát vymyvanie mozgov sa skvalitnilo týmto krokom.
Vitajte v späť v čase. Je tu opäť rok 1968 len v iných odtieňoch. Hanba nám. Národ, ktorý sa nepoučil z minulosti, si nezaslúži budúcnosť.
teraz uvidíme aký je náš pán prezident nestranícky 🙈 každí normálni by to vrátil do parlamentu a nepodpísal hneď...
@oli18 presne toto chcú dosiahnuť.aby sme sa celkom vyhoreti stiahli a zľahostajneli...
Ja práveže teraz sa zaujímam o dosť viac o to čo ti experti stvárajú a verím.ze raz príde na psa mráz....ale kedy a v akom stave bude táto krajina dovtedy? Zničená.rozkradnuta.oddelena od demokratického sveta.bez schopných mladých ľudí a najlepších mozgov....no.mame sa na čo " tešiť"...😠
@oli18 aj ja som nesledujem správy v TV už od volieb. By ma šľak trafil to vidieť v TV. Keď to prečítam mám dosť čo robiť.
Akurat som inde na MK dopisala, ze tento tyzden som bez sprav, tak som vcelku rada, za tieto diskusie 😃
@michaela412 zabudnite na to ľudia že nový prezident bude vracať zákony tak ako Čapútová a bude si plniť svoj mandát v prospech SR. Jediné, čo tento il presidetnte bude robiť, je plnenie funkcie predĺženej ruky Smeru a spol.
Odteraz im už úplne všetko prejde, všetko im schváli, požehná tento nespratník.
Sme totálne v riti komu to ešte nedošlo. Zvykajte si ako si navzájom tlieskajú a vstávajú pritom hrdý na tú apokalypsu čo tu činia. Títo Fico & Pelegriny sú hotoví Taliani, ktorí v našom štáte rozbehli mafiánske peklo v ktorom sa roky škvaríme a bude len horšie.
@oli18 môžete mi niekto vysvetliť prečo sa opoziční úplne zdržali schvaľovania tohto hnusu a neboli prítomní vraj ani jeden?
@btus taký ako Matovič sa už len tak nenájde. To bol jediný človek, ktorý dokázal povaliť Smer.
@autorka, ako protest a vyjadrenie nesuhlasu. Oni sa zobrali vsetci naschval prec pred tym hlasovanim.
@janinah pokiaľ nezasiahne EÚ a tá asi skôr zvolí náš odchod, tak sa nič nezmení. Ešte je možnosť, že keď si Smeráci urobili zákony a zabezpečili, že nepôjdu do basy, stiahnu sa sami. Fico dlho nevydrží, prišiel o zdravie. Kaliňák tiež ušiel z basy je nalomený, takže pokiaľ sa tam nenájde podobný im dvom, možno ich PS v ďalších voľbách úplne porazia. Žiaľ štát je úplne zdevastovaný.
@paradajkova pisalo sa, ze odisla len PS, KDH a matovicovci. SaS ani nebola v parlamente? Pretoze vraj ostalo len 78 poslancov, ktori navrh jednohlasne schvalili
@ferdomravec21 zdravím ra ferdomravec, zalez do mraveniska k svojim.
@ferdomravec21 zalez, dristas.
Pre zachovanie svojho dobreho mentalneho zdravia na 3 roky prestavam sledovat akekolvek tv spravy a relacie s politickou tematikou.