Parlament vo štvrtok definitívne zrušil slobodné verejnoprávne médiá

20. jún 2024

Parlament vo štvrtok definitívne zrušil slobodné verejnoprávne médiá – RTVS. Od 1. júla ju nahradí poslušná a krotká STVR. Je to hanba vládnej koalície a aj hanba pre Slovensko.

Gratulujem ku stvore aj k voleniu diktatúry v SR.

oli18
21. jún 2024

Pre zachovanie svojho dobreho mentalneho zdravia na 3 roky prestavam sledovat akekolvek tv spravy a relacie s politickou tematikou.

nikpa
21. jún 2024

Tí, čo za to môžu, to aj tak stále nechápu. Zbytočne si si dral prsty na tieto riadky. Slovákom už nič nepomôže a nasledujuce roky pôjdeme prudko smerom vzad a to vo všetkom. Akurát vymyvanie mozgov sa skvalitnilo týmto krokom.

tetapetra
21. jún 2024

@oli18 ty si taká optimistka 😉,ale..bodaj by si mala pravdu.
Mne stačilo vidieť záznam keď návrh prešiel ako sa všetci kokosy postavili a tlieskali jej a ona keby mohla,tak sa tam vlní v rytme potlesku.

martinka13
21. jún 2024

Vitajte v späť v čase. Je tu opäť rok 1968 len v iných odtieňoch. Hanba nám. Národ, ktorý sa nepoučil z minulosti, si nezaslúži budúcnosť.

btus
21. jún 2024

@oli18 toto je presne to čo chú. Aby ich ostaní ( normálny) prestali sledovať. A budú si robiť, čo naozaj chcú. Otras, hnus, katastrofa. A tí dementi čo ich volili ich ešte obhajujú. Je mi z toho celého zle. ( pane velebnosti, já budu asi blejt)

oli18
21. jún 2024

@btus a co zmozem od obrazovky? Akurat si zvysim tlak, na ktory sa liecim. Ked sa pojde do ulic, pojdem medzi prvymi.

btus
21. jún 2024

@oli18 my sme tiež chodili, keď boli v zime protesty. Ak budú aj teraz, tiež pôjdeme. Hoci som počula, že chcú zrušiť už aj to.

michaela412
21. jún 2024

teraz uvidíme aký je náš pán prezident nestranícky 🙈 každí normálni by to vrátil do parlamentu a nepodpísal hneď...

oli18
21. jún 2024

@btus opozicnici su sice slabi, ale pevne verim, ze najdu sposob. Ved narychlo site zakony nemozu byt dokonale, urcite najdu sposob, ako zorganizovat protesty.

btus
21. jún 2024

@oli18 tak to máš pravdu. Opozícia je teraz veľmi slabá. Šimečka to hrá na slušňáka , ale to vôbec nie je dobré. Do koalície treba biť, biť biť a nie skloniť hlavu a vravieť, ale veď sa dohodnime, buďme slušní.

janinah
21. jún 2024

@oli18 presne toto chcú dosiahnuť.aby sme sa celkom vyhoreti stiahli a zľahostajneli...
Ja práveže teraz sa zaujímam o dosť viac o to čo ti experti stvárajú a verím.ze raz príde na psa mráz....ale kedy a v akom stave bude táto krajina dovtedy? Zničená.rozkradnuta.oddelena od demokratického sveta.bez schopných mladých ľudí a najlepších mozgov....no.mame sa na čo " tešiť"...😠

sara07
21. jún 2024

@btus idu sa obratit na ustavný sud
čo chceš bit musí to byt v rámci zákonov

eva8
21. jún 2024

@btus som za slusnost bez sklanania hlavy

autor
21. jún 2024

@oli18 aj ja som nesledujem správy v TV už od volieb. By ma šľak trafil to vidieť v TV. Keď to prečítam mám dosť čo robiť.

eva8
21. jún 2024

Akurat som inde na MK dopisala, ze tento tyzden som bez sprav, tak som vcelku rada, za tieto diskusie 😃

beronsche
21. jún 2024

@oli18 mám strach, že to nebude trvať len 3r..

autor
21. jún 2024

@michaela412 zabudnite na to ľudia že nový prezident bude vracať zákony tak ako Čapútová a bude si plniť svoj mandát v prospech SR. Jediné, čo tento il presidetnte bude robiť, je plnenie funkcie predĺženej ruky Smeru a spol.
Odteraz im už úplne všetko prejde, všetko im schváli, požehná tento nespratník.
Sme totálne v riti komu to ešte nedošlo. Zvykajte si ako si navzájom tlieskajú a vstávajú pritom hrdý na tú apokalypsu čo tu činia. Títo Fico & Pelegriny sú hotoví Taliani, ktorí v našom štáte rozbehli mafiánske peklo v ktorom sa roky škvaríme a bude len horšie.

autor
21. jún 2024

@oli18 môžete mi niekto vysvetliť prečo sa opoziční úplne zdržali schvaľovania tohto hnusu a neboli prítomní vraj ani jeden?

autor
21. jún 2024

@btus taký ako Matovič sa už len tak nenájde. To bol jediný človek, ktorý dokázal povaliť Smer.

ferdomravec21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ferdomravec21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
paradajkova
21. jún 2024

@autorka, ako protest a vyjadrenie nesuhlasu. Oni sa zobrali vsetci naschval prec pred tym hlasovanim.

autor
21. jún 2024

@janinah pokiaľ nezasiahne EÚ a tá asi skôr zvolí náš odchod, tak sa nič nezmení. Ešte je možnosť, že keď si Smeráci urobili zákony a zabezpečili, že nepôjdu do basy, stiahnu sa sami. Fico dlho nevydrží, prišiel o zdravie. Kaliňák tiež ušiel z basy je nalomený, takže pokiaľ sa tam nenájde podobný im dvom, možno ich PS v ďalších voľbách úplne porazia. Žiaľ štát je úplne zdevastovaný.

eva8
21. jún 2024

@paradajkova pisalo sa, ze odisla len PS, KDH a matovicovci. SaS ani nebola v parlamente? Pretoze vraj ostalo len 78 poslancov, ktori navrh jednohlasne schvalili

autor
21. jún 2024

@ferdomravec21 zdravím ra ferdomravec, zalez do mraveniska k svojim.

ferdomravec21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ferdomravec21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tetapetra
21. jún 2024

@ferdomravec21 zalez, dristas.

ferdomravec21
Odpoveď bola odstránená
Zobraz