Tie tohtoročné olympijské hry boli naše najmenej úspešné hry pre Slovensko .Rada by som si vaše názory
Kapitán Danko a jeho ministerstvo športu určite už majú aspoň 100 návrhov ako podporiť šport
Takze sa “teším” na tie super nápady
Teraz reálne. Je to strašne, fakt len 1 medaila, ale mali sme aj historicky najmenšiu výpravu
Nie je to vina športovcov, mnohí podali skvele životne výkony, iným chýbalo trošičku šťastia
Smutné, ale mali sme aj nešťastie v tom, že myslím traja športovci boli na 4tom mieste. To je tiež smola. Ale na druhej strane, športová podpora od štátu 0, ministerstvo športu vieme na čo je 🥲 verím, že sa to zlepší a dúfam že budu vytvorené úplne iné podmienky pre mladých nádejných športovcov. Nie však touto vládou 🫣
@autor jeden príklad taka krajina počtom obyvateľov Dánsko suverénne zvíťazilo vo finále hádzanárov nad Nemeckom. Po skončení zápasu som si dal otázku prečo to není možné aby Slovensko v hádzanej dosiahlo taky úspech. My sme na OH v kolektívnom športe neboli ani v jednej disciplíne. A to sa už ťahá par rokov žiaľ
@markusrasford ,, vyspelými západnými ,, krajinami odsudzované Maďarsko ani nie dvojnásobkom obyvateľov ako svk a získalo 19 (6-7-6)🏅
Na paralympiáde zvykneme získať dosť medailí, tak uvidíme o cca 2 a pol týždňa.
@autor len tam je trosku ináč dotované športové odvetvie nato si Irán potrpí neporovnavajme co sa nedá porovnať. Orgán ma rad sport. Skus inú krajinu
@markusrasford 😂😂😂😂 vybrala som si krajinu motora sa mi páči🤣🤣🤣hociktorá susedná krajina ešte aj Ukrajina kde je vojna získala viac
@markusrasford oprava Orban nie Orgán
Véd ja súhlasím ako u nás ide všetko dole kopcom hlavne ze bude hrdí slováci a tam to končí . Danko, Tabak a takýto rozhodujú o dotáciách do športu. Totálna katastrofa
Hlavne, ze uz (konecne?🙄) mame ministerstvo sportu. Na buducej olympiade to bude medailova zatva. Jedine ze by nebola...
@markusrasford to nebolo treba opravovať, bolo to celkom trefné!
Pokazili to od začiatku. Posledný klinec do rakvy bolá žena ktorú zmlátil chlap. To absolútne nemalo úroveň.
@bloger do poslednej bodky súhlasim
Vsak ked ta olympiada bola taka hnusna od sameho zaciatku tak je len dobre, ze nasi na nej nebodovali.
@bloger vlastne výkony športovcov ani neboli dôležité. Začiatok zlý aj koniec a čo bolo medzi to že úplne ignoracia.
Začala by som s telesnou výchovou na základnej škole, ktorá je nulová. Hodia im loptu a hrajte sa. V Maďarsku štadióny budujú my búrame. Najprv cyklistický, potom atletický. Ešte že zimný štadión nechali. Sused nosil syna do Rakúska na tréning, vzdali to, logisticky, finančne to bolo náročné. Naše deti chodili na karate v septembri platiť členské 2x, a hodiny. Nechcela som aby doma sedeli. Ale každý rok viac a viac.na sústredenie si dopravu zabezpečte ako chcete. Orbán hneď ako sa dostal k moci, krajina sa zmietala v ekonomickej kríze ale našiel peniaze na šport. Plavárne. Tam sa môžete kúpať aj 31.12. Tu chýba podpora štátu. Oproti býva dievča, chodila na tenis, rodičov to toľko stálo, že majú ešte pôvodné staré okná v byte, ale toto nikto nevidí. Tenis vzdala. Šport na Slovensku je pre BOHATÝCH.
@krtko1313 s tým súhlasím, žili sme 13 rokov v Maďarsku,podpora športu je skvelá, deti hrali hokej v najsilnejšej korone, neplatilo sa takmer nič, na zápasy ich vozili
@tortelinka to som inak cumela, ked sa prvy raz dostali madari na MS v hokeji... reku wtf.... ale zjavne mate pravdu s tou podporou sportu v Madarsku.