Paris Hilton & jej syn - kauza

queen_mary
26. okt 2023

Postrehli ste tuto kauzu? Paris postla foto jej syna, a v komentaroch prisla vlna hejtu na jej syna a jeho hlavu (zosmiesnivanie, urazanie).

Chlapec je vraj zdravy, len ma vacsiu hlavu, vekom by sa to malo dorovnat.

anjelicek26
26. okt 2023

Ludia si vseobecne myslis,ze maju *pravo* napisat cokolvek ich napadne na socialnych sietach bez ohladu na to,koho to zranuje.. vysmievat sa z maleho babatka je fakt prerazene dno...

erika212
26. okt 2023

@anjelicek26 plne súhlasím.

queen_mary
autor
26. okt 2023

@anjelicek26 akoze je to brutal, ked som prechadzala tymi komentarmi. Hejt na nu, ok. Ale to co pisali o tom chlapcovi, cisty grc

syslik81
26. okt 2023

chlapec ma vacsiu hlavu ..uprimne s atpo stava u deti na um ( to mi povedal dr) .. ale vzdy sa to dorovna .. aj kolegov syn mal presne rovnaku ako na obrazku .. teraz ma 2 a je uplne normalny

deti95060810
26. okt 2023

ja nevidím žiadnu veľkú hlavu...mne príde Ok
a maminka aká kočka...😉

vesimelonimarsista
26. okt 2023

internet je ako stvoreny pre zakomplexovanych, hlupych jedincov, lebo tam mozu pisat to, co by v beznom zivote nikomu do oci povedat nevedeli. Hlavne, ze maly je zdravy a jeho mama ho miluje najviac na svete.

poppy22
26. okt 2023

hlavne zboku vidiet,ze ma tu hlavu fakt neprirodzene velku,to udrie do oci kazdemu...ale ocenujem,ze dala tie fotky na net-musela vediet, ze si to vsetci ludia vsimnu a aj tak to postla...a k tym, co sa posmievaju-myslim,ze je v tom isty typ skodoradosti a utesovania sa,ze aha,taka prachacka a nema dokonale dieta,stava sa to aj svetovej elite...to istych ludi potesi..

mamickalisticka
26. okt 2023

Tak tiež keď som videla tú foto, tak som ju ukazovala mame, že kukaj akú veľkú hlavu má. Proste ma to prekvapilo-lebo áno , má ju atypickú (inak som ani nevedela, že má dieťa) .. myslela som, že ma nejakú chorobu, ale tak zas som o niečo múdrejšia. Inak videla som aj prirovnanie k megamozgu, tej rozprávke 🥴 je to fakt nevhodné a netaktné.

muchotrafka298
26. okt 2023

Podla mna hejt nie je nazor, je to urazka. A urazky maleho dietata, babatka alebo deti vseobecne su podla mna moralne dno (ba povedala by som, ze az suteren). Lebo brat si do ust dieta, tak to je uz cez prilis. A je jedno, ci je to znama osoba tu alebo v zahranici. Ja ju okrajovo registrujem, aj celu jej rodinu, ale nie som nejaky fanusik. Tiez sa pravidelne objavuju otazky na zdravotny stav a diagnozu syna istej slovenskej herecky. Keby chcela, tak to mediam sama povie.

thoughtfulweirdo
26. okt 2023

Ja si úplne jasne pamätám, ako tu na MK pred pár rokmi pridala jedna mamina fotku svojho syna skolkarskeho veku a tie komentáre, čo tam dostala o jeho účese, to bol vrchol hnusu. Dospelé ženy sa úplne nechutne vysmievali z vlasov 4-5 ročného chlapca 🤷🏻‍♂️ ja si mnohé tie nicky pamätám, teraz sa tu tvária ako paničky na úrovni, ale to, aké grcky zo seba vypustili na adresu malého dieťaťa, jasne prezrádza, že mentálne sú spodina. Takže človek nemusí byť ani Paris Hilton, aby sa stretol s ľudskou imbecilitou.

simsalabim
26. okt 2023

Moj brat ma na fotkach z detstva este vacsiu hlavu ako tento chlapcek. Telo mu dorastlo neskor 😅

queen_mary
autor
26. okt 2023

@mamickalisticka mne to tiez ako prve udrelo do oci, ale teda nenapadlo by mi napisat nejaky vysmesny urazlivy koment

queen_mary
autor
26. okt 2023

@poppy22 inak ano, taka mala utecha, ze superbohata celebrita nema dokonale dieta..

avonladyba
26. okt 2023

Tak nenapadlo by mi sa z takého niečoho vysmievať, ale osobne mi je ľúto a za to ju trocha odsudzujem (ak môžem???), že dala dieťa vynosiť náhradnej matke, z dôvodu, že sa boji pôrodu. Myslím, že takmer každá sa bojí, ale osobne by mi dosť vadilo, keď by som nemala istotu, že moje dieťa dostalo to najlepšie v tehotenstve, že som si nemohla s ním budovať puto, proste podľa mňa toto sa nedá nahradiť ničím a vždy to tam musí chýbať. Je to pre mňa ako adopcia, hoci s vlastnými génmi. Ja zase by som sa viac bála odberu vajíčok ako pôrodu. Skôr mi to príde, že si nechcela poškodiť telo striami a ochabnutím kože na bruchu, jazvami, či inými zmenami. Takže si myslím, že o veľa Paris prišla.

queen_mary
autor
26. okt 2023

@avonladyba ja som citala niekde, ze ona nemohla vynosit dieta, ci?

valeria_h
26. okt 2023

Takto hnusne komentovať dieťa môže len dement.

anjelicek26
26. okt 2023

@avonladyba sedem pokusov o umele oplodnenie.. myslim,ze jej krok bol pochopitelny...ziadne,ze sa boji porodu..

lienka.7
26. okt 2023

@queen_mary myslím, že si "uzil" toľko hejtov práve kvôli tomu, že nie je "dokonaly" ako jeho prominentna maminka. Ruku na srdce, všetky co tu píšete vidíte aj same, ze ma tu hlavicku naozaj neprirodzenu, ale zase urážať malé dieťa je vrchol ubohosti. ☹

avonladyba
26. okt 2023

@queen_mary
@anjelicek26 neviem ako to bolo, dnes som len otvorila jeden článok a tam písali, že si dala dieťa vynosiť, lebo sa boji pôrodu. Nič viac tam nebolo a podrobnosti neviem, či dokáže vynosiť alebo nie. To už by bola samozrejme iná vec, keď by to bolo takto ako vy píšete.

jamimo
27. okt 2023

@avonladyba môžeš si to myslieť, len možno nie tak krátkozrako. Ver, že mnohé ženy by chceli byť v spojení s dieťatkom od počatia... no bohužiaľ niekedy to nie je možné. Napriek tomu, že sú plodné a môžu mať deti, tehotenstvo môže ohroziť ich zdravotný stav, alebo stabilizovaný stav (remisiu) zhoršiť. V takom prípade možnosť vynosenia dieťaťa inou ženou môže byť "darom z nebies ❣️

valeria_h
27. okt 2023

@lienka.7 Hlavička mi hneď padla do oka, ale nikdy by som sa neznížila urážať malé dieťatko. Nevieme čo za tým je, či choroba alebo sa to časom upraví.

tarra6
27. okt 2023

je to bábo, telíčko mu dorastie a nebude tam žiadny nepomer. Inak je to krásne bábo.

karolinakr
28. okt 2023

hlavne, nech je zdravý